Zachcianki – najdziwniejsze połączenia smaków

Powodzenia!! :joy::joy:🩷

Od 3 dni jestem na poscie przerywanym i odstawieniu słodycxy… czuje sie jak osoba uzależniona na detoksie :joy:

2 polubienia

to ja mam tak ze zjem 3 konkretnr i zadnej wiecej
a na wiekszosc na sama mysl mi niedobrze nadal :joy:
zjem tylko to co w ciazy z ryb i tylko w wybrane dni

@Wesola95 @Efektdomi trzymam kciuki❤️
ja stwierdzilam ze ciezko całkiem uniknac szczególnie przed okresem czy teraz po porodzie karmiac wiec wole zjesc cos malego na jakis czas ale zdrowe

Ja sobie takich challeng’ow nie robię :smiling_face:

Jestem z wami :heart: w grupie raźniej :grin:

1 polubienie

Och ja też chcę! Ale to od niedzieli dołączę, bo jutro na pewno będzie ciasto u teściowej, to żeby jej nie było przykro :crazy_face:

U mnie jutro rodzinka od strony męża bo będziemy obchodzić roczek o będzie torcik :wink: ale bez cukru więc zobaczymy jaki mi wyjdzie bo sama piekę

1 polubienie

To koniecznie się pochwal zdjęciem. Jakie smaki?
Ja też piekę sama, ale cukru nie żałuję :crazy_face:

Ja chcę dać daktyle zamiast cukru. To będzie puszkowy z mascarpone i śmietanką i frużelina malinową

Dziękujemy za komentarz i podzielenie się swoimi zachciankami :heart:

1 polubienie

Dziękujemy za podzielenie się wiśniowymi zachciankami :heart:

1 polubienie

Dziękujemy za podzielenie się swoimi ciążowymi zachciankami :heart:

Kabanosy i jogurt truskawkowy to na pewno rzadko spotykane i wyjątkowe połączenie :heart:

1 polubienie

Koniecznie zdjęcie poprosimy. Ja też dawałam kiedyś daktyle zamiast cukru i wyszło dość smacznie

Tort zrobiony dziś zrobiłam zdjęcie z góry :face_with_peeking_eye: jutro jeszcze dodam truskawki bo dziś nie udało się kupić. Jutro zrobi w środku jak rozkroję

4 polubienia

Ooooo czekam koniecznie na przekrój :strawberry::strawberry::strawberry:

Hehe ja tez na razie mam romans ze słodkim … w ogóle odkąd mój mąż pracuje przy orzechach w czekoladzie to jest uzależnienie takie bo ciągle chce próbować nowych kombinacji :drooling_face::drooling_face: a jak karmię piersią i waga nie idzie do góry to dałam sobie sama błogosławieństwo :rofl:

1 polubienie

I bardzo dobrze, ja nigdy nie jadłam czekolady a po ciąży jak karmie piersią to jem ciągle coś słodkiego bo mi glukoza po karmieniu spada i też uważam to za znak :smiling_face_with_three_hearts: że mogę sobie na to pozwoli

@chloria oczywiście że pokaże

Jeju ja przy karmieniu miałam to samo

1 polubienie

Trzymam kciuki aby wyszło

1 polubienie

Ooo to czekamy na zdj :smiling_face::cherry_blossom: edit : nie zauważyłam że już wstawiłaś zdj :smiling_face:

@Wesola95 nie szalej :face_with_hand_over_mouth: to już coś podziwiam tak długo bez cukru . Ja też wtedy dołączam , ja wtedy mam 7 h bez od teraz :grinning::joy::candy::doughnut::cookie::cake::lollipop::chocolate_bar:

1 polubienie