Zachcianki w ciąży

Gdybym miała kiedyś budować dom to też o takich pomieszczeniach na pewno pomyślę :) 

teraz takie pomieszczenia to luksu :D ale fajnie by było takie mieć

Aaa nie mówcie ja już wszystko się pytam czy kroić bo zaraz pokrojone będzie blee 

Kasia dobre ;) na wszystko przychodzi odpowiedni czas;)

Ewcia ale go wyuczyłas;)

a tu trzeba się cieszyć z tego co się ma 😂 

mi zawsze zostaje piwnica w której jest już pewnie wszystko bo chyba z 2 lata idziemy tam porządki robić 😂😂😂

Kasia ja też już się zabieram do porzadkow w piwnicy już 3 lata w końcu muszę bo już nie ma gdzie nogi postawić

U mnie nie bylo wyjscia mam pralnie Polaczona z garderoba ale nawet sie sprawdza ta opcja Wygodnie wyjmuje sie rzeczy z Suszarki Wprost na wieszaki;) 

mamaróżym to fajna sprawa, my jednak zrezygowaliśmy z pralni, a garderoba jest przy sypilani.więc nie będzie takiej wygody jak u ciebie

MamaRoz fajny pomysl z ta suszarnia ;) jak ma sie dom to mozna sobie fajnie rozplanowac wiele rzeczy;)

mamaróza oo i super rozwiązanie :D

Na insta widziałam jak dziewczyna ma pokój dla dzieci swoich z zabawkami 

Kasia oo to już na wypasie . Jak ktoś ma dużą powierzchnię w domu to może mieć tam wszystko taka prawda

I napewno lepiej dla dzieci 

sama nie nawidze gnieść się w bloku 

moze dlatego ze całe życie mieszkałam w domu 

nie mówię bo jest to wygodne z jednej strony 

ale tez w naszym przypadku bardzo utrudnione bez windy z dziecmi itp 

kasia, jestem tego samego zdania, ja od zawsze mieszkałam w domku, i jak musiałam przeprowadzić się na studia do bloku to była katorga.

Jeszcze jak studiowałam i pracowałam to nigdy mnie w domu nie było 

mialam mieszkanie w kamienicy po babci 

wiec tez niby dom rodzinny itp 

ale ja wychodziłam o 7 na uczelnie potem odrazu do pracy i wracałam o 22 nawet nie gotowałam w domu bo nie było kiedy 

a w weekend to albo się uczyłam, przygotowywałam do pracy na cały tydzień wiadomo odrabiac lekcje na studiach tez trzeba😂

to zazwyczaj jakiś makaron z sosem ze słoika 

pranie zrobić a miałam taka stara pralkę tragedia była i oczywiście w mieszkaniu nie bulo ogrzewanie 

sam kominek 

ale i tak dobrze wspominam te lata 

znajomych imprezy itp :D

Zawsze wiedzialam ze bede miala maly ale jednak domek. W miedzyczasie kupilismy male mieszkanko jeszcze przed slubem, byly duze motywacje zeby szybko splacic I dzieki temu mielismy jakis budzet juz na dom Bo jednak po studiach dom nie byl Osiagalny w naszym wypadku

Oj, również wychowałam się w domu. Na studiach może ciężko mi nie było się przestawić bo jednak mało się było w mieszkaniu i nie miałam tylu przedmiotów co moje dzieci, jednak mając rodzinę to już pragnęłam domu na nowo.

Kasia ja mieszkałam w bloku a od 10 lat w domu i nigdy bym juz nie zamieniła sie by mieszkać w bloku,juz by mi było cięzko sie przestawić...

No zycie w bloku trzeba lubiec

nie rozumiem czemu budują tak małe te mieszkania 

Człowiek się przyzwyczaja do dobrego, nie ma co się dziwić:D

U mnie blok.... Blok..... Dom I pewnie na starosc znowu blok! Nie wiem czy bede miala sile na Sprzatanie I dbanie O ogrodek;)