A mnie znów ciągnęło do czekoladek
Jezu ja jak czuje czekoladę to mnie tak mdli po prostu totalny odrzut w sumie taki odrzut w życiu nie najgorszy żeby zadbać o linię ;)
A ja jak w ciąży uwielbiałam słodkie i cały czas mnie ciągnęło do słodyczy tak teraz wcale. Czasem zjem jakieś czekoladowe ciastka albo kawałek czekolady, ale niektóre rzeczy są dla mnie za słodkie, ostatnio loda nie mogłam dojesc bo miałam wrażenie że zaraz mnie zemdli
Ja od zawsze lubiłam słodkie. Teraz w ciąży mówię sobie że sobie mogę pofolgować najwyżej potem będzie post jak się młoda urodzi. Ale nie mam tak że muszę coś zjeść bo oszaleje i też nie odrzuca mnie od niczego.
Ja za slodkim srednio w ciazy jak mi sie zachcialo to zjadlam paczka czy jakis rozek francuski ale zeby jakos usilnie miec na slodkie chec to nie;) ale za to ppdstawowe dania smakowaly wyjatkowo;) kazdy produkt byl tak smaczny ze ledwo zjadlam serek a zaraz moglam jesc juz cos innego aby tylko poczuc tego smak;)
to ja za słodkim byłam bardzo w ciąży, ale się ograniczałam bo miałam podejrzenie cukrzycy ciążowej.
Mnie w trzeciej ciąży odrzuciła nawet od słodyczy. Niby miałam ochotę na coś słodkiego, a jak już próbowałam to nic mi nie smakował
Ja cały czas jadłam w ciąży coś słodkiego
cukrzyca ciazowa to nic przyjemnego zwłaszcza ze tutaj to już nie tylko cukier sie liczy w sensie słodycze ale też inne rzeczy które mogą mieć wpływ na podwyższenie poziomu cukry w organiźmie
Ja w drugiej ciąży zdecydowanie mniejszą mam ochotę na słodkie i tak jak kiedyś piłam 2-3 kawy dziennie tak teraz w ogóle. Jedynie podczas wyjścia z koleżankami do kawiarni;)
JA W POCZA TAKACH CIAŻY TO NAWET WSTRĘT MIAŁAM DO KAWY
Mi wszystko brzydko pachniało
Mnie pod koniec gubilo slodkie cyyba stad właśnie te zbedne kilogramy na początku ogromny wstręt so kawy ogolnie wszystkiego draznily mnie zapachy całodniowe mdlosci
ja do kawy w obu ciażach ;) i t bardzo długo ;) w sumei to dopiero teraz kiedy jestem 10 miesiecy po porodzie pije kawe;) ale tez z ekspresu i słabiutką w dodatku crema;) to jak nie kawa wiecej mleka niż kawy ;)
U mnie też wstret był do kawy minelo dopiero koło 30 tygodnia
A ja właśnie w ciąży uwielbiałam zapach kawy i jak wcześniej nie potrzebowałam kawy tak w ciąży bardzo mnie do niej ciągnęło i piłam zbożową z mlekiem żeby tylko smak był.
Ja ogólnie kawy nie lubiłam więc mi było wszystko jedno:D
Paula to ja zbożowa po ciązy sie ratowałam jak karmiłam piersią;) a najlepsza jest taka zalewana gorącym mlekiem;) ale teraz już znowu na kawie;( zeby jakoś funkcjonowac;( chociaz już zaczynam odczuwać niedobory magnezu;(
Ja czasami wypiłam w ciąży zwykła kawę z mlekiem
Ja w poprzedniej ciąży piłam kawę z mlekiem bez problemu w tej mam aktualnie odrzut ale liczę na to że może się poprawi sytuacja bo brakuje mi kawy nie powiem że nie szczególnie jak mam spadek mocy