Zachcianki w ciąży

Uwielbiam energetyka bez niego mój dzień nie ma sensu dla mnie to jest jak dla was poranna kawa ale fakt trzeba lubieć ma specyficzny smak i zapach 

Jest bardzo mie zdrowy 

ja też nie przepadam za nim 

MamaLaury ja tam wole czysta kawe niż energetyk ale jak piszesz kto co lubi

mamaZosi pewnie że kazdy choć raz spróbował ale w wielu przypadkach na tym razie sie skonczyło

ja wole kawę wypić 

Kawa też do końca nie jest zdrowa , vodka , piwo , wino i papierosy także a mimo to sięgamy po nie to jest kwestia gustu :) ja lubię więc pije nikogo nie zmuszam by też to robił i nie neguję jak ktoś nie lubi :)

Wszystko co w nadmiarze to nie jest zdrowe lub szkodzi. no takie jest życie. Energetyki chyba też dośc sporo cukru w sobie mają, ale moge sie mylić wiec ja i tak teraz bym tego pić nie mogła xD

MamaLaury ale tak codziennie pijesz? 

Ja zazwyczaj jak jadę w jakieś długie trasy to piję, by nie zasnąć. 

Codziennie jak pracowałam w korpo a praca była bardzo ciężka na 3 zmiany często też nadgodziny potrafiłam wypić 5 albo 6 energetyków przez dzień :)

a kawy nie pijesz?

jezu, ja pamietammoja prace w hotelu, tak samo piam strasznie duze iosci energetykow.

teraz przeszlam do korpo i zamienilam to na kawe :D

Ja nigdy takich Energetyków nie lubiłam kawy też nie pijałam, dopiero nauczyłam się po drugiej ciąży, jak miałam zespół popunkcyjny to lekarz polecał żeby pić kawę, to miało pomóc na okropny ból głowy. I faktycznie pomagało na tyle że piłam chyba z pięć Kae dziennie. Potem miałam chwilową przerwę bo w następnej ciąży mnie od kawy odrzucio ale pod koniec zaczęłam ją pic i teraz nie wyobrażam sobie dnia bez kawy, z reguły wypijam dwie

Ja tez sobie dnia bez kawy nie wyobrażam 

ja teraz tak mam ze rno kawa obowiazkowo i pozniej w ciagu dnia musze wypic zeby sie obudzic na nowo :D

Ja nie piję wcale kawy, energetyków też nie pijam tak na co dzień;p

MamaLauryG 5 energetyków dziennie? I nie byłaś po tym chora? Dla mnie to jakiś kosmos pakować w siebie tyle chemii. 

Ja bym po tylu energetykach nie spała ze trzy dni  

Że serce Ci jeszcze nie wysiadło, przecież to nie jest zdrowe, nawet nie że względu na kofeinę ale inne supstancje 

anoosk tak to chyba miejsce pracy obliguje do pica takich a nie innych napojów :D

a ja wam powiem ze na mnie kawa nie działa, moze temu ze piłam rozpuszczalna z mlekiem, pije dla smaku a ie dlatego nie musze. teraz w ogole inke pije wiec tez nie musze tylko pije bo lubie 

Ja kawe pije jedna z rana dla smaku i pobudzenia