Właśnie każdy ma inne podejście charakter i życie nie zmienimy nikogo na siłę
Ostatnio chodziło za mną kakao i codziennie rano je piję, czuję że też lepiej zaspokaja mój głód na śniadanie. Do tego jajecznica i warzywa :)
U mnie podobnie aktualnie 28 tydzień i ochota na mandarynki. Wcześniej też tak miałam w poprzedniej ciąży.
U mnie aktualnie w tej ciąży Duża ochota na jabłka w szczególności w momencie jak dopadną mnie mdłości i mam taką ochotę że muszę coś zjeść żeby te mdłości chociaż na chwilę zatrzymać ale wiem że nie może to być nic ciężkiego i bardzo sycącego albo poczuje się gorzej wtedy właśnie w grę wchodzi takie soczyste jabłko samopoczucie automatycznie staje się troszeczkę lepsze chociaż na moment i coś co mnie gubi zarówno w tej jak i w poprzedniej ciąży Wiem że jest to totalnie niezdrowe Zdaję sobie z tego sprawę natomiast czasami nabiera mnie ochotę na chrupki serowe
Ja miałam ochotę na słodkie
Ja na początku ciąży czyli okres letni to uwielbiałam owoce, później po już słodycze chociaż ja je uwielbiam zawsze jeść i przed ciąża i w trakcie ciąży i po
i co urodziłaś jak takie zachcianki miałaś ?
Ja w ciąży miałam ochotę najpierw na słodko-kwaśne, a później na ostre potrawy. Bardzo często gotowałam dla siebie dania kuchni tajskiej, indyjskiej.
U nas jest syn
U mnie zawsze słodkie
Pina ja zawsze musiałam zjeść MC jak gdzieś przejeżdzałam obok, i zawsze mówiłam, że Michaśka tupie nóźkami, że chce hamburgera i po nim nigdy nie było mi nie dobrze;D
O ja w ciąży też miewałam zachcianki na niezdrowe jedzenie, ale naszczescie nie mam w pobliżu takich miejsc i ich nie jadłam
a mnie na zapiekanki ciągnęło najbardziej
A zjadłyście czasem jakiegoś fast fooda w ciąży?Na przykład KFC albo Mc Donalds'?
Oczywiście, że czasami jak naszła ochota na wrapa z mc to sobie nie odmówiłam..
Jeny , ja musiałam się pilnować ze względu na cukrzycę . Może jescze na początku jak nie wiedziałam że ją mam to zdarzyło mi się zgrzeszyć jakimis lodami z maka :d
sorbety sa mniej slodzone :) nzwsze mozna sie jakos ratowac
Ja pewnie gdybym miała pod nosem Md to był była częstym gościem ale naszczescie mam 40km od miejsca zamieszkania
Ja w ciazy jak tylko były momenty ze mke wymiotowaalam to starałam się jeść na co mialan ochotę głównie McDonald pizza i suhsi
MamaRóży ja odziwo po tym zawsze się dobrze czułam a po innych rzeczach od razu wymiotowałam;/