Zachcianki w ciąży

Natalia coś TY :D TY taka szczuplutka długonoga jesteś, że aż nie potrafię sobie wyobrazić Ciebie z 30 kg na plusie ! 

Ja się zawsze bałam ile przytyję, ale prawda jest taka, że jak ktoś ma prawidłowę masę ciała to przytyję te 12-18 i nawet bliżej górnej granicy normy , a jak ktoś ma nadwagę to i nawet mniej niż te 12 przytyje i w sumie często tak słyszałam

Ja przytyłam koło 10kg w ciąży

Ja mam nadzieje ze w tej ciąży mniej przytyje 

Ja przy każdej ciąży przytyłam po 12 kg ;)

Ja też tyle, Femka, szybko zeszło? 

Ja w pierwszej ciąży 26 i teraz przy drugiej też coś koło tego :D Po roku wróciłam do swojej wagi, zobaczymy jak tym razem :D

Mi został brzuch jeszcze. Nigdy małego nie miałam ale jest zdecydowanie większy niż byl. A za tydzień będą 4 miesiące od porodu.

Ja jestem przerażona, mam dwa miesiące po, brzuch jest, pępek wciąż wypukły, żle się z tym czuję

Po pierwszej ciąży ponad rok , a po drugiej ciazy po 2 miesiącach wróciłam do swojej wagi sprzed obu ciąż;) tylko mając 2 maluchów w domu jest więcej obowiązków i te kg spadają;)

Ja właśnie odrazu po porodzie wróciłam do swojej wagi ale brzuch miałam bardzo brzydki i rozciągnięty ale po ok 6 mies wróciło wszystko do normalności tylko trochę rozstępów zostało 

Ja nosiłam pas poporodowy i wydaje mi się, bze pomaga w powrocie do sylwetki. Chociaż brzuch nie będzie raczej wyglądał jak przed ciążą .

mi pępek wypchany zostal po drugim porodzie o już nie wróciło ładnie na miejsce niestety

Przy dwójce dzieci czy większej ilosći jest co robić, więc te kg lecą mega szybko :D 

Mój pępek prawie do końca nie uległ zmianie :) walczył :p także jest wklęsły cały czas.

Mi w ostatnich miesiącach wyszedł 

zazdro mi poprzednia ciąża okropnie rozwaliła brzuch ;/ więc to nigdy nie wóci do łask no chyba, że operacja bez której raczej się u mnie nie obędzie po tym co widzę co sie dzieje z brzuchem. Ja mam duże rozejście kresy bialej , już ostatnio miałam duże, a teraz to pewnie ogromne 

Ja nie opychalam się w ciąży choć miałam chwilowe zachcianki na określony smak i to najczęściej niespodziewanie ale w umiarze 

Ja jem to na co mam ochotę 

Ja z kolei zachcianek nie miałam. Ale w okresie kiedy było mi naprawdę niedobrze, nie mogłam jeść, bo mdłości itd.. to musiałam wymyślać co ewentualnie zjeść, byle coś zjeść.. w drugiej ciąży padało na hot doga ze stacji.. I tak dobre półtora miesiąca.. 

Co ciąża to inaczej.

Właśnie każda ciąża jest inna