Zadbaj o główkę malucha latem

u nas ciemieniucha taka delikatna teraz sie pojawiła, calkiem nie dawno, ale nie jest tak źle, ma jakby delikatny łupież :wink:

My 3,5 miesieca i niema takze mam nadzieje, ze nie bedzie

Ja się też ciemieniuchy bałam bo mój maluch miał spore problemy skórne ale na szczęście nas to ominęło

moją córkę na szczeście ciemieniucha omineła.

moja miała ciemieniuche ale jej szybko znikła jedynie co to trzeba pielegnowac

Teraz są specjalne kremy na ciemieniuchę z serii AA widziałam ostatnio kiedyś to tylko oliwkę stosowano

ja słyszałam o oliwce

U nas nie było problemu z ciemieniuchą

oj ja co sie z ta ciemieniucha nameczylam to masakra

u nas pomogla na ciemieniuche tylko oliwka

są dostępne kremy na ciemieniuchę w aptekach

ja ciemieniuchę wyleczyłam oliwką, a później myłam główkę mydełkiem rumiankowym dla niemowląt i więcej się nie pojawiła

U nas ona sie nawet nie pojawila.

ja oliwką też wyleczyłam ale nie dawno mała troszkę znów miała i kupiłam jej olejek do kąpieli na ciemieniuchę z ziajki u nas się sprawdził fajny zapach ma

My z ciemieniuchą też na szczęście nie mieliśmy problemów

my codziennie myjemy dziecku głowę i całe szczęście nie było problemu z ciemieniuchą i oby nigdy nie było

My nie mieliśmy cieminiuchy

tak od mydła jak mała kąpała się w nadmanganianie i była myta mydłem to się właśnie zrobiła teraz jest już spokój

My również nie mieliśmy problemów z ciemieniuchą choć straszyli nas że jeśli mały jest alergikiem to może mieć z tym problem.

jak pamietam to glowke mojego chrzesniakia mylismy mydelkiem dla dzieci i nie bylo z tym zadnego problemu