Ja tam uważam że nie zastąpiona jest sól morska do moczenia stóp.
ooo sól morska też jest super ale jak nie ma się morskiej kuchenna też wystarczy
slyszłam tż coś o lekko uniesionych nogach i ruchach okrężnych stopami
Samo moczenie stóp dużo daje
masaż stup olejkiem tez przynosi ulge
mi mydło za bardzo wysusza stopy więc wolę moczyć w jakimś płynie nawilżającym
wartotez dodac do kapieli oliwki lub jakiegoś oleju aby nawizyc i natłuścic nasze przesuszone stopy
Mi po ciąży tak przesuszają się stopy, że szok a ciągle mało czasu żeby o siebie zadbać.
No mi też na zabiegi związane ze stopami brakuje czasu,Jakoś inne rzeczy są wazniejsze a gdy stopy odstraszają to nagle kombinuje troszke czasu i coś na biegu z nimi coś robie.
pielęgnacja stóp w zaawansowanej ciąży jest trudna
nie miałam spuchnietych nóg … moze dlatego ze chodziłam z brzuchem zimą
JA równiez rodziłam zimą i opuchlizny mnie nie męczyły.
ja chodzilam w lato i miałam strasznie napuchniete nogi
Większość problemów z nogami u ciężarnych pojawia się latem. Głównie ze względu na wysokie temperatury.
nawet bez brzuszka jest ciężko w taki upał a teraz co dopiero w ciąży ,nogi to prawda że więcej problemów latem
JA w ciąży teraz nie jestem a jak jest tak cieplej to czuje jak mam nogi opuchnięte.
najgorzej maja kobiety ktore przed ciaza byly chudziutkie i kregoslup i stopy maja problem z tymi nabytymi kilogramami
ja naszczescie koncówke ciązy i jednej i drugiej mialam akurat w zimie
czarna masz racje. Kręgosłup i stopy wtedy mają szok że nagle tyle muszą udźwignąć. Wtedy niestety mogą sie sporo osłabić.
Ja rodziłam latem, ale jakoś wyjątkowo dobrze to zniosłam mimo, że nogi i ręce często mi puchną.