mi latem w 1 ciąży tak ręce spuchły, że obrączka nawet do pół palca nie mogłam założyć
a co ja mam pwiedziec,jak przytylam 2w kg i mi nogi odmawialy posluszensta a kregoslup tak bolal,ze czulam jakby ktos wbijal mi gwozdzie w niego?
ojjj to ciężko, ja dużo przytyłam ale kręgosłup mi tak nie dokuczał intensywnie
obuwie jest bardzo ważne żeby było przewiewne no i wygodne na płaskim obcasie
ja pomimo, że termin mam za niecały miesiąc to nogi mi jeszcze nie spuchły nigdy ale stosuję większość tych metod w ramach profilaktyki,nogi w górze praktycznie ciągle trzymam
próbowałam namawiac meża na malowanie mi paznokci ale niestety nie szło mu za dobrze
Mój też nie chciał się przekonać do malowania mi paznokci, twierdził, że nie potrafi:)
No ja mojego na pewno nie namówie.
haha mój jakby mi pomalował paznokcie to pewnie z domu bym nie wyszła ![]()
Ja rodziłam w lutym wiec w listopadzie lub grudniu kupiłam buty, które po ciazy zlatywaly mi z nóg. Ale cóż- uroki ciąży.
Poza tym mimo wszystkiego złego co z ciążą związane brakuje mi kopniaków w brzuchu:)
u mnie pół rozmiaru na plusie… a teraz druga ciąża… mam nadzieję że tym razem nie skoczy…
Przy takich upalach niestety łatwo o opuchnięte stopy.
A mi dzisiaj spuchły
koszmar co za upały w tym roku.
mi stopy nie puchły na szczęście ![]()
Ja w ciąży teraz nie jestem ale jak zauważyłam gdy są takie gorączki to moje stopy nabierają lekką opuchlizne. Troszke sie zaczynam martwić .
mi też czasem troche puchna w te upaly ale to chyba normalne tak samo jak dlonie
mi strasznie puchna w upaly
ja latem czasem puchne jak bania ale to przez alergie.
u mnie latem bez zmian no chyba ze jak pracowałam powyzej 12 godzin nieraz wtedy zdarzało sie ze puchły troche ale wtedy do chłodnej wody z solą a później na poduszke nogi zeby wypoczywały