ja również miałam zagrożoą ciążę ale wszystko skończyło się super i córka ma już 7 miesięcy
Zagrożona ciąża jest wielkim wyzwaniem dla nie jednej z mam, ale ja znam nawet taka która pomimo zagrożonej ciąży zajmuje się domem i nie wytrzyma zbyt długo w łóżku. Miejmy nadzieję że wszystko skończy się dobrze
Moja siostra przez ciążę mogą miała ciążę zagrożoną lecz według niej nic się nie stanie jak będzie zajmować się 3 letnią córką lub przyniesie zakupy które są nie za lekkie.
Wyszło na to że w 36 tygodniu ciąży urodziła dwóch synów Igora i Szymonka.
Na szczęście dziś są zdrowi
U mnie mimo wieku ciąża nie była zagrożona.
U mnie wszystko było dobrze
Ważne to o siebie dbać
U mnie nie bylo ciazy zagrozonej
ja miałam nieciekawy 13 tydz ciąży , jednak potem wszystko się unormowało i było super .
To na pewno stresujace…
moja bratowa miała ckolestazę wątrobową i leżała w szpitalu i w każdym dniu zastanawialismy sie czy z maleństwem jest wszystko ok bo wszytko mogło sie stac
Ważne jest dbanie o sobie i dużo odpoczynku
miałam zagrożoną ciąże ale na szczęście wszystko skończyło się super
u nas na szczęście żadna z ciąż nie była i nie jest zagrożona … ufff !
Niestety przez chwilę również musiałam dużo leżeć i się oszczędzać to ciężki czas dla kobiety
przez ok 3 tygodnie leżałam ale później już było ok
ja musiałam praktycznie cała ciaze sie oszczedzac
nie miałam zagrożonej ciąży
Na szczęście nie mam ciąży zagrożonej… ale współczuje Mamom, które są w takiej sytuacji.
bardzo wspolczuje jesli ktos jest w takiej sytuacji… trzeba wtedy duzo cierpliwosci
Ciąża zagrożona to na pewno bardzo duży stres jaki muszą przeżywać mamy. Współczuje wszystkim mamą, które muszą tego doświadczyć.