Zakaz sprzedaży produktów z programu testowego

Mój też ma totalny luz :joy:

1 polubienie

Ja z kolei od doradczyni laktacyjnej usłyszałam że mam wyjątkowo racjonalne podejście jak na pierwsze dziecko :face_with_hand_over_mouth:
Jednocześnie potem się wkurzam że nie umiem bobasa zrozumieć :sweat_smile:

1 polubienie

Ja taka jestem niestety. Martwię się wszystkim to męczące w sumie

Ja jak starszą skaleczyłam próbując obcinać cążkami tak od tego momentu kategorycznie wąż zabronił mi obcinać paznokcie dziewczynko i już 5 lat obcina wcześniej starszej teraz obydwu i ja paznokci młodszej ani razu nie dotknęłam :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

U Nas mąż sie boi… ja obcinam. Z synkiem na spokojnie :wink:
A Mala trafila sie ularciuch j nawet jak na spiocha próbuje to tusza raczkami i nóżkami. Obcinam jak sie uda po 1.czy 2 paznokcie :rofl:
I mąz nie byl w stanie nic robic z pepkami po porodzie. Kikuty go przeażaly… a mi robil opatrunki po cc i walil zastrzyki

Dobrze, że WĄŻ stoi na posterunku :grin::grin:
Ja właśnie dlatego unikałam obcinaków bo bałam się , że poprostu utnę kawał palca , oczywiście wyobraźnia zadziałała i widziałam jak krew tryska na lewo i prawo bo koniuszki palców są mocno unerwione :face_with_spiral_eyes:

1 polubienie

To u nas mąż mowi, że sie boi i tego nie zrobi bo palec utnie :rofl: a on akurat z tych drobiazgowych i dokładnych

@karolina27034 fajnie to brzmi grupa jest czynna 24h no ale taka prawda . Gdyby jej nie było to ciężko , trzeba byłoby wydzwaniać po rodzinie :rofl:

@MamaSloneczka super :heart: gotowe o każdej porze :heart_eyes::heart: SoR trochę gorszy :rofl: lepiej tam nie trafić :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:
Chyba każdy mężczyzna ma luz , mój też on jeszcze tego nie czuje co go czeka :rofl:
A my zamartwiamy się na zapas :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

2 polubienia

Canpolowe Pogotowie Ratunkowe :rotating_light:

Super, że tu można bez oceniania się pożalić i uzyskać wsparcie i pomoc :blue_heart:

3 polubienia

Oo trzeba zrobić taki wątek :joy:

CPR :grin::grin::grin:

@paola.4 tam zdecydowanie lepiej nie trafiać , a tu można o każdej porze dnia i nocy :smile:

O rany my już mamy za sobą pierwsze obcinanie paznokci synkowi ale się upociliśmy przy tym. Niby na śpiocha ale też nie było łatwo :grin::face_with_peeking_eye:

To mój nie chce obcinać bo się boi. On zagaduje a ja obcinam, ale jest coraz trudniej bo maluch nie przepada … a jego paznokcie mega szybko odrastają :face_with_peeking_eye:

@MamaSloneczka taka nazwa lepsza :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::heart:
Oj tak , nie trzeba wywoływać nie potrzebnie . Nikomu to nie potrzebne .

To trzeba ją zalegalizować na forum :grin::see_no_evil::heart_eyes:

U mnie się zdarzyło że za mocno obcięłam i do krwi ale palec na szczęście na miejscu :see_no_evil:

Tego sie właśnie najbardziej bałam ale na szczescieu nas sie obyło bez obrażeń.

O kurczę , ja zawsze zostawiam trochę zapasu bo się boję

Hahaha trzeba zrobić taki wątek CPR :rofl::rofl: ale tam pisać naprawdę sprawy które wymagają natychmiastowej konsultacji :grin::grin:

Jestem zdecydowanie za !

2 polubienia