Zakaz sprzedaży produktów z programu testowego

Ja rozumiem, że może to być kusząca oferta, ale naprawdę niektórzy to chyba nie rozumieją idei tego forum i testów

1 polubienie

Ojejku, no to mega niefajna sytuacja, że coś takiego w ogóle ma miejsce…:face_with_peeking_eye:
Bardzo dobrze, że zostaje to oficjalnie ogłoszone, tak żeby nikt więcej nie wpadł na taki “pomysł” … :hushed:

2 polubienia

Mam tylko nadzieje, że przez takie “Grażyny biznesu” redakcja nie pomyslu zeby zamknac forum.

1 polubienie

Eee no zamknąć forum to na pewno nie. Ewentualnie mniejsze nagrody do testów. Ja już dawno o tym pisałam czy jak by nagroda była warta 20-30 zł to też tyle osób by komentowało

2 polubienia

Albo znow bedzie zmiana, ze nie testy a cos innego. Kiedys mialyscie te opinie prawda? I glosowanie

Jakie głosowanie ja nic nie wiem. Może jestem tu za krótko albo coś mi umknęło

Wydaje mi sie ze "gdzies ktos " kiedts pisal, ze były porady i na tej podstawie byly wybierane mamy. Ale moze cos myle :face_with_spiral_eyes:

A nie tak są teraz wybierane ? Najbardziej pomocne tylko że redakcja je wybiera na podstawie miesiąca :sweat_smile:

Mnie się od razu skojarzyła chytra baba z Radomia z 2012 roku jak zachłannie brała butelki z napojami bo uwaga… były darmowe- tu chyba można taką mamę z takim sposobem myślenia i zachowaniem porównać :sweat_smile::sweat_smile:

2 polubienia

fajnie że zostal ten temat poruszony…
kiedyś przyszla mi buteleczka i miała na sobie kwadracik byc może błąd przy produkcji. wiadome że do testow jest pełnowartościowy produkt ale może warto byloby jakos je oznaczyć gdyby komus wpadł glupi pomysl tak zarabiac , łatwiej wyłapać.

3 polubienia

O tak , wlasnie . Na probkach mleka tez jest wybite “nie na sprzedaz” i to dobra opcja

1 polubienie

dokladnie o to mi chodziło 🫶🏿
wtedy latwiej zweryfikowac tak naprawde bo od razu widoczne ze niezgodnie z zalozeniem wystawione
probek i wszystkiego multum lata po vinted mimo ze w ich regulaminie tez jest to opisane to ludzie i tak wystawiaja… albo palcem na pudelku zakrywaja i udaja że nic takiegi nie ma
mysle ze skoro ktos kto sie tego podejmuje a nie potrafi przedtrzegac to chociaż inni by swiadomie widzieli co kupuja

1 polubienie

Też kiedyś na OLX widziałam, że dosłownie to co było miesiąc wcześniej w nagrodach do testowania, zostało wystawione na sprzedaż. Jest to nie fair, ja jak wiedziałam że czegoś nie będę potrzebować to nie pisałam na forum w danym miesiącu. Była też kiedyś opcja z tego co pamiętam żeby pisać na forum ale nie być branym do rankingu, też dobra opcja. Tylko że niektórym nie zależy po prostu żeby być fair, skoro już tu były jakieś historię z zakładaniem dodatkowych kont i tak dalej. Chociaż jak dla mnie to są lepsze miejsca na zarobek niż forum dla matek… Szczególnie że niektórzy naprawdę chętnie testują tutaj wygrane rzeczy. Zawsze warto nawet jak się dostanie coś co się nam akurat nie przyda poszukać osoby, która z takiej rzeczy skorzysta.

2 polubienia

@Lea dokładnie! Przecież każdy widzi do jakiego testowania w danym miesiącu próbuje się dostać :see_no_evil: jeśli czegoś nie potrzebujemy, to wystarczy mniej się udzielać lub zachować miesięczne milczenie :joy:

1 polubienie

Dokładnie, wystarczy się mniej udzielać jak czegoś się nie potrzebuje… Ja ostatnio mniej tutaj jestem, bo te produkty które są do testowania już kiedyś były i wolę dać szansę innym Mamom, które są nowe i im się przyda.

7 polubień

To najlepiej takie linki podsyłać do redakcji i niech są wyciągane wnioski , w internecie nikt nie jest anonimowy :confused:

Ale nawet jak ktoś wygra coś do testów a nie potrzebujemy można to przekazać koleżance w ciąży albo spodni samotnej matki, albo do pogotowia opiekuńczego…. Przecież tam takie rzeczy też się przydadzą. Albo po prostu się zrzec złego.

Tak sobie pomyślałam że to ktoś z nas z aktywnych mam. Z tej 20tki . I to ktoś z kim piszemy :face_with_peeking_eye: i może nawet teraz tu pisze że to jest złe …. Masakra

3 polubienia

Aaaeto tak na wcześniejszym forum były porady i 10 mam z porad było wybierane i 10 z forum. Tam była akcja taka że zaczęłyśmy jeden wątek na forum a później ktoś napisał poradę na ten sam temat. Nie wiem czy to miało wpływ na to że teraz tych porad już nie ma

Ja również w zeszłym miesiącu wchodziłam tu i czytałam regularnie ale nie udzielam się znacząco bo stwierdziłam że nie potrzebuję tych produktów i na siłę pisać recenzje. Z resztą niektóre produkty są stricte dla maluszków więc z biegiem czasu się wypadnie z obiegu, co nie znaczy że trzeba opuścić forum ale po co mam zgarniać np. butelki mając 3 latka :smile: wchodzę tu bo mam potrzebę rozmów z mamami

A ja dopiero przyszłam w tamtym miesiącu :face_holding_back_tears: i byłam bardzo zadowolona z Paczuski której użyję w szpitalu :pleading_face: