Mozna tez napisac do redakcji ze sie nagrode odpuszcza na rzecz innej mamy.
Uwazam to za dzikie świnstwo, ze ktos tym handluje, ale cale szczescie bardzo latwo mozna dojsc do tego kto to taki i usunac z forum.
Szkoda tylko, ze to “mama” ktora sie czesto udziela i mozna stracic zaufanie ktorym siebie darzymy.
Ja wysłałam rzeczy które nie były niepotrzebne do domu samotnej matki. Dostałam wiadomość że wszystko im się przyda. Rzeczy których nie rozdam albo nie potrzebuję zostawiam w pudle i w tym roku też zrobię taka paczkę. Mnie to kosztuje tylko koszt wysyłki a mogę zrobić coś dobrego w zasadzie za darmo ![]()
Tak, ja też przygotowuje rzeczy dla domu samotnej matki. Mam w okolicy. I co się nie przyda to tam dam albo daje siostrze która też ma dzieci
Ja na baby shower dałam ekspres do mleka i zostałam zjechana że za drogi prezent. Ale mówię , bierz i się ciesz ja tylko raz mleko w nim zrobiłam żeby zobaczyć jak działa , ![]()
![]()
To super prezent dałaś. Mega przydatny
To ja wiedziałam że laktator mi się nie przyda napisałam do redakcji że bardzo dziękuję że za wyróżnienie Ale w związku z tym że nie jestem mamą KP proszę o przekazanie nagrody kolejnej osobie
Tych artykułów higienicznych też mi się uzbierało a mój czas ich używania przeminął, Mam trzy przyjaciółki które rodzą po wakacjach i każdej coś dorzucę do wyprawki podkłady do przewijania, czy wkładki laktacyjne. Nawet otwarte opakowania szkoda żeby się zmarnowały. Widzę że takie “zestawy” latają na vinted
No tak bo szkoda wyrzucić jak jest cos co się nie zepsuje, ja od koleżanki co rodziła w tamtym roku dostałam kompresy na sutki i herbatki na poprawę laktacji wiec ja byłam zadowolona i ona ze nie będzie jej to leżało
podkłady muszę sobie dokupić akurat ![]()
No ale jaki sens sprzedania wkładek laktacyjnych za kilka złotych bo przecież one do kupienia są nawet tanie. A pakowanie i wysyłanie to przecież więcej kosztuje niż te wkładki ![]()
ja też powysylalam otwarte opakowania niektóre ale przecież każda wkładka jest osobno zapakowana więc jest sterylna
Teraz nie dawno wygrałam z innej strony ekspres do mleka ale mi nawet na myśl nie przyszło żeby go gdzieś sprzedać, grzecznie czeka na malucha
pewnie posłuży mi przy drugim bobasie a później oddam komuś kto będzie potrzebował czy z rodziny czy ze znajomych ![]()
Oczywiście że tak. Tak naprawdę rzeczy typu podkłady, chusteczki wykorzysta się też przy starszym dziecku. Ja np podkłady daje pod prześcieradło bo mały śpi już bez pampersa i te duże się przydają albo chusteczki zawsze się przydadzą
Bardzo dobrze, że o tym piszecie otwarcie ![]()
No niestety ludzie na wszystkim chca zarobić …
@Mamaem i to jest właśnie super, że odpuszczasz jak Ci nie potrzebne.
Ja tak jak pisałam to co mi zbędne albo mam za dużo przekażę koleżance w ciąży i bedzie mega paka i ona na pewno sie super ucieszy.
Dla mnie największe cudo przy starszakach to są mokre chusteczki ja mam cały czas mokre chusteczki nawet mi się przydają w różnych sytuacjach bo wiadomo jak to jest z ręcznikami czy mydłem
@magdap_96 No niestety niektórzy mają mentalne że własne gówno by spod siebie sprzedali zapachowując w sreberko
Ja mam wszędzie mokre chusteczki w domu, w samochodzie i zawsze w torebce ![]()
to czasem zbawienie zwłaszcza teraz na lodach ![]()
Fajnie że komuś innemu się przyda
na pewno były bardzo szczęśliwe , ale też zastanawiam się czy tak można ? Bo jeśli to jest forum do testów to mamy osobiście testować te produkty. Chociaż o dawaniu dla innych nie ma mowy w regulaminie, tylko o sprzedaży . ![]()
![]()
Oooo no proszę to bardzo miłe ![]()
![]()
Hmmm w sumie to nie wiem. Nie ma nic o tym w regulaminie
myślę że lepsze to niż sprzedaż
O przekazywaniu nie ma nic napisane. Ja osobiscie dalam mnostwo rzeczy innym mamą z prosba o przekazanie opinii. Dodatkowo zawitaly tutaj na forum i nawet przekazaly opinie wiec w sumie na jedno wyszlo
a dla firmy to zawsze kolejna klientka i fanka produktow ![]()
Też tak samo uważam- jeśli coś się nie przyda to lepiej oddać z prośbą o opinię bo właśnie na tym najbardziej zależy Canpol, żeby wiedzieć jak się sprawdzają takie produkty, czego potrzebują mamy i zapewne co można wprowadzić / udoskonalić. Więc te produkty do testów to nie są tylko nagroda za aktywność. Jesli ma coś leżeć w szafie bo się nie przyda np wkładki laktacyjne dla mamy która nie karmi piersią to lepiej oddac i niech inna mama napisze jak się jej korzysta z produktu.
Dokładnie. Ja jak są laktatory to nawet nie biorę udziału, bo po co.