Zwłaszcza teraz ciężko się gdziekolwiek dodzwonić. To normalne :/
heh u nas odbieraja bo jak ludzie nie moga się dodzwonic to idą do ośrodka.jest otwarty i nie ma żadnego strażnika.
u nas tez z trudnością się dodzwonić do ośrodka, ja rozumiem że takie czasy że teraz wszystko telefonicznie ale przed pandemią też z trunoscia mozna było się dodzwonić
U mnie na szczęście odbierają telefony, pewnie przez to, żę jak by nie odbierali to by osobiście ludzie przychodzili. I nie mają wymówek, bo w przychodni pustki. Byłam ostatnio 2 razy i żywej duszy, więc nie mają jak się wytłumaczyć, że nie odbierają.
U mnie w przychodni odbierają telefony. Umówiliśmy się na szczepienie i byslimy. Jak tylko pod.drzwiami się pojawiliśmy to z takiego domofonu recepcjonistka zapytała.sie w jaikem celu przyszliśmy
Na szczepienie do mnie sami dzwonili i byłam normalnie, jednak chorych boją się przyjmować
No ale nie zawsze się idzie jak jest się chorym, w sensie przeziębionym. Można mieć inne potrzeby i problemy dlatego taka selekcja przez telefon by była okej
Na szczepienie umówiliśmy się od razu po pierwszych szczepieniu i nie muszę dzwonić,
Dziewczyny a jak już mowa o szczepieniach, to czy szczepicie swoje dzieci na grypę, zwłaszcza chodzi mi o takie większe dzieci z przedziału 3-5 lat?
Ja do przychodni sama dzwoniłam żeby upewnić się kiedy mam zaszczepić
Dziewczyny dzisiaj znowu to samo: tak mi się zapowietrzył uszy a, zrobiło mi się słabo i musiałam usiąść. Tak się przestraszyłam ze pierwsze co to wzielam telefon i tak długo dzwoniłam do przychodni ze w końcu zarejestrowalam się do laryngologa i wiecie co: wizyta jutro na 11:00, jestem w stanie,oku ze tak szybko ale i bardzo zadowolona, czekam do jutra i zobaczę co to bedzie.
To czekam na info co to może być bo nie wiadomo co może nas spotkać i ewentualnie co w cciąży można brać lub stosować.
Darulka nie miała sytuacja na pewno , dobrze że nic Ci się nie stało i tak szybko wizyta . Koniecznie daj znać co lekarz na te przypadki , w ciśnienie sobie mierzyłaś po ?
Darulka super że udało się tak szybko umówić wizyte. Daj znać co powiedzieli
Darulka to bardzo szybciutko wizyta,ale bardzo dobrze bo wszystkie dolegliwości lekarze powinni leczyc od razu a nie na przykład miesiąć po.............Darulka wracajac do twojego poprzedniego pytania o szczepienie na grypę to ja nie szczepiłam i na szczęście dzieci nigdy jej nie miały.
Dziewczyny bylam u lekarza i okazało się że to tymczasowy nieżyt trąbki słuchowej, po ciazy się unormuje. Wplyw na to maja hormony i delikatna sluzowka. Gdyby bolalo i bol byl nie do wytrzymania to stosuje się leki jeśli da się z tym żyć to dla dobra dziecka wytrzymać przez ten czas a po ciazy powinno wszystko wrócić do normy. Mnie uszy narazie nie bola wiec jest ok, ale jakby pojawił się duzy bol to dzwonić i bez skierowania mnie przyjmnie.
Darulka, to super, że się wyjaśniło. I, że to nic poważnego.
Jak mój szwagier miał tak, że zatykało uszy, to przez teleporadę od laryngologa dowiedział, się, że uszy niech czyści i coś tam specjalnego do nich kupi. Taka jakość usług teraz.
Darulka super że wszystko się wyjaśniło, przynajmniej wiesz o co chodzi .
Rena no właśnie też słyszałam żeby uszu nie czyścić bo można zagrać sobie popychając woskowinę , lepiej kupić spray do czyszczenia. Teraz niestety wszystkie teleporady tak wyglądają na NFZ bo prywatnie to większość przyjmuje i nie boi się covid
Darulka to dobrze że się wyjaśniło i nic pozwanego.
Darulka nieźle, pierwsze słyszę o czymś takim. Progesteron jednak ma mega moc.
Na zatkane uszy bardzo fajne są pastylki do ssania.