moj synek tez mial wielki apetyt ale zastoj mi sie zrobil
ssanie tu niepomoże trzeba sciagać pokarm
gdzies czytalam ze taki zastoj jest bardzo niebezpieczny
na takiego zastoju nie mialam chociaz brodawki miala strasznie poranione podczas karmienia juz nawet miala takie male strupki z krwi to przed kazdym karmieniam dokladnie je mylam
Moja koleżanka miała zapalenia, jeju, aż normalnie wyła z bólu.
ja mialam lekke zapaleniwe w pore sie zorientowalam ale gdy to mleko sciagalam to bylo lekko zielone
ja miałam kilka razy zapalenie piersi i wtedy gorączka prawie po 40 stopni
a ból brryy
Mojej koleżance od zapalenia zrobiły się ropnie w piersi. Miała je nacinane i zakładane dreny
lilly82 to ta twoja koleżanka sie musiała nacierpieć. Ja na szczęście nie miałam problemu z zastojem i zapaleniem.
Przy zapaleniu jest naprawdę duża gorączka sama to przeżyłam i nikomu nie życzę.Tym razem stosowałam się w zupełności do poleceń położnej która radziła mi żeby nie ściągać całości pokarmu z piersi ponieważ to jest znak dla organizmu że trzeba produkować jeszcze więcej pokarmu,a po nakarmieniu dziecka pierś należy schłodzić lodem zawiniętym w ręcznik,po5-10 minut z każdej strony.Jak już pierś jest twarda to najlepiej robią okłady z ubitych tłuczkiem liści kapusty.
to ładnie cierpiec musiała ale to od tego ze pokarm sie zastał??
ja na początku trochę odciągałam laktatorem
przy zapaleniu piersi gorączka jest bardzo wysoka do chodzi nawet do 40 stopni wiem to posobie bo bo wszyscy byli przerazeni że mam tak wysoka temperature piersi lużne tylko w jedym miejscu mała grudke i tam było zaqpalenie
Mnie na szczęście zapalenie piersi ominelo.
ja niestety długo walczyłam z zapaleniem piersi co parę dni wracało i nic mi nie pomagało. Ból straszny przy tym miałam po 40 stopni gorączki i straszne drgawki ![]()
ja także pokarm sciągalam ale sie unormował. tylko żę synus upodobal sobie jedną pierś musze go roche oszukiwać
moja też upodobała sobie jedną pierś nawet mam w niej mniej pokarmu
kasia 102 mam to samo
Ja na szczęście nie mam z tym problemu. Corka je zarówno z jednej jak i drugiej piersi.
loczek a stosowałaś okłady z kapusty naprawde pomagaja ta kapusta czyni cuda nieznam osoby której by niepomogła jest to stary niezwodny sposób oczywiście trzeba ściągac nadmiar pokarmu