Zęby w ciąży i krwawiące dziąsła

Z Rossmana to są Babydream i pamiętam że były niebieskie i różowe jeszcze za czasów jak u mnie młodzi jeździli na basen ale mi dużo osób poleca niebieskie huggies własnie kąpielowe że są dobre 

Z rossmana slyszalam ze sa dobre ja co prawda nie uzywalam ale jak dostalismy paczke pieluch zeyklych z rosmanna to byly bardzo dobre 

Muszę dziś kupić te kąpielowe bo dziś pierwsze zajęcia z hydromasażu mamy więc mam nadzieję, że będą u mnie w Rossmann 

kurcze ja tez musze kupic jakies pieluchy na basen ! to mowiecie huggies ?

Czasami i w biedronce można trafić 

W Biedronce mi się nigdy nie udało trafić natomiast w Rossmanie są one na stałe w sprzedaży więc powinny być w każdym Rossmanie non stop u nas jest raczej wybór pieluch kąpielowych gorzej z dostępności rozmiarów 

w rossman są babydream https://www.rossmann.pl/Produkt/Pieluchy-i-pieluchomajtki/Babydream-pieluszki-do-plywania-dla-dzieci-Large-12-20-kg-12-szt,337599,8478

są różne rozmiary ja miałam te dwie paczki mniejsze 

No właśnie kiedyś mi się one rzucily w oczy ale mała myla się tylko w basenie koło.domu więc miała zwykle majtki kąpielowe natomiast na wczasy i na baseny będziemy musieli kupić jakieś pampersy kąpielowe 

My też kupowalismy te babydream z rossmanna do kąpieli tylko pamiętam że trzeba było wziąć rozmiar większe bo one bardzo ciasne były

dziewczyny a jak skóra maluchów po takich wizytach na basenie?

balsamowałyście dodatkowo ciało dziecka? bo jednak taka woda jest chlorowana.

Mąż w końcu kupił te z rosmanna ale rozmiar S i rzeczywiscie niby one do 9kg są ale lepsze by były większe mimo, że moja ma 7kg 

Ja też nigdzie u nas w Biedronce nigdy nie widziałam typowo kąpielowych pampersów tylko i wyłącznie w Rossmannie dziewczyny czyli mówicie że w razie czego trzeba patrzeć na takie rozmiar większe

TerazMama  tak pierwszy raz bylyśmy na termach, w tym tyg też zamierzam się z nią wybrać jeszcze. i tak przynajmniej raz w tygodniu być. 

My mieliśmy te 

BABYDREAM, pieluszki do pływania dla dzieci Medium, 7-13 kg, 12 szt. | Drogeria Rossmann.pl

One właśnie są takie akurat, a moja ma 8kg. także może macie rację, że lepiej wziąć większe, ale właśnie się zastanawiałam nad tymi s, ale dobrze, że wzięłam M

Teraz Mama a dlaczego ma zalecone hydromasaże? 

My w końcu na basen nie dotarliśmy ze starszym a młodszego nawet nie planowaliśmy brać. Czasem warto na lokalnych grupach popytać bo na naszej często ktoś ma paczki na zbyciu otwarte lub nie.

Anoosk pytałaś tam kilka stron wcześniej ile mój syn ma, młodszy teraz 8,5 mca. 

U nas w okolicach nie ma term 

MamaEm to my też te kupiliśmy tylko właśnie rozmiar S. To tylko 12 sztuk więc uda nam się wykorzystać je ale następnym razem kupimy większe. 

Mała ma asymetrię i trochę napięcie obręczy barkowej. Cały czas chodzimy na rehabilitację i trafiliśmy do bardzo fajnej placówki, gdzie dziecko jest pod ich stałą opieką do momentu aż zacznie samo chodzić więc jeszcze sporo tych zajęć przed nami. Wcześniej mieliśmy tylko ćwiczenia i masaże a teraz doszły hydromasaże 

kurcze dziewczyny jak juz powstal taki offtop, a jaki krem na slonce polecacie dla dziecka ?

Anooks ja kiedyś kupywałam w rossmanie baby drem na słońce i był dobry dla starszej nie drogi i wdajny nawet 

A taki dla 9 miesięcznego dziecka jaki polecacie?

A podpowiedzcie jak lecimy do Turcji na tydzień ile sztuk takich pampersów może zejść dziennie?  Nie Mam zielonego pojęcia a znowu nie chcemy żeby brakło a z drugiej strony na kupić nie wiadomo ile też bez sensu.... Bo i miejsca w walizce ograniczone