Zęby w ciąży i krwawiące dziąsła

Tydzień to długo ja bym wzięła spory zapas bo później nie wiadomo gdzie takich szukać w razie gdyby brakło. Zależy też jakie plany są, czy tylko cały czas leżakowanie na palzy czy też zwiedzanie. Ale ja idąc z córką na basen w lecie potrafiłam kilka sztuk zużyć

Albo sprawdzić sobie wcześniej w necie czy gdzieś obok miejsca Waszego pobytu jest jakaś drogeria lub supermarket, na pewno tam będą takie rzeczy na miejscu :) 

Często na basenach można kupić 

Na basenie czy w sklepiku hotelowym na pewno ceny będą dużo większe 

tak tam troszkę większe ceny niż w Polsce jakbym wzięła trochę więcej z polski 

Też bym brała zapas o ile się da upchnąć ale ile takich do pływania może zejść to nie mam pojęcia bo my nigdy nie korzystaliśmy.

wiadomo ze cena może być wyższa 

Niby takie pieluszki nie ważą za dużo ale jednak sporo miejsca zajmują. Jeśli różnica w cenie to koszt nawet 20zl więcej to chyba warto zaoszczędzić miejsce na cokolwiek innego :) 

dokładnie lepiej odłożyć na coś innego 

MamaRoza a kiedy wybieracie się w podróż? 

dokłądnie tak, ceny na miejscu potrafią być nawet trzykrotnie wyższe.

Z tym To macie rację dziewczyny na rzeczach które da się zaoszczędzić No i jest miejsce żeby ze sobą zabrać to lepiej tak zrobić ale wiadomo że nie zawsze też się tak da i jednak musimy postawić na te droższe ceny

czasami nie da się wszystkiego przewidzieć 

Anoosk ja kupiłam krem z musteli, nie wiem czy dobry, czy nie, ale ufam tej marce i mam ndzieje ze się nie zawiodę:)

Mamaróży oj nie mam pojęcia ile trzebaby było zabrać tych pieluch;/

Ja kiedyś wygrałam fajny krem z mustela ale jeszcze nie używałam, muszę zacząć małą smarować na wyjścia bo trudno mi wyrobić ten nawyk 

TerazMama też właśnie mam ten problem, przypomni mi się jak już jestem na dworze, ale już wrzuciłam go do wózka to zawsze mam pod ręką. 

MamaEm my również mustella;) 

Muszę chyba zacząć nosi też ten kremik ze sobą :) 

MamaRóża a zadowolona jesteś? Uzywałaś go wcześniej? 

Jak wszystkie chwalicie że taki dobry to chyba najwyższy czas kupić i spróbować bo póki co nie mam az takiego ulubieńca