Zima nadchodzi! Jaki śpiworek dla dziecka? Zaffiro, elodie details? Może cottonmoose? Albo tańszy ricokids? Pomocy!

Ciekawe od czego to zależy? może od składu z jakiego jest wykonane ubranko? jak myślcie? 

Wyprałam te ubrania i tak...no spodnie spoko, fajne są po kilku praniach i dobre je syn ma. A koszulki już po pierwszym były troszkę naciagneite jakby ale po prasowaniu nawet nie wyglądają źle. Także do przedszkola to ma.dobre, wychodzi to.

Właśnie różnie z tym Pepco bywa. Już wiem, że mam nie kupować koszulek z jakimś naszyciem, np kiedyś miałam z żyrafa i ona miała naszytą grzywę z frędzli, w tym miejscu co było przyszycie koszulka się mega powyciągał, tzn ciężko to opisać ale naszyciem było na jednej stronie i jedna była dłuższa od drugiej po kilku praniach.

Och no to faktycznie, jak już masz jakieś doświadczenie z ubrankami z Pepco to warto zwracać uwagę :) Dobrze, że pozostałe ubranka w miarę oki i że po praniu i prasowaniu się jeszcze nadają do chodzenia :) 
Ja też właśnie zauważyłam, ze czasem po praniu coś wygląda kiepsko, ale jak się wyprasuje to od razu lepiej 

mi np nie szkoda tych pepcowych bo kosztują kilka złotych a co w przedszkolu zrobi to zrobi chociaż nie szkoda mi na nie kasy 

Wydaje mi sie, ze wszystko zależy od tego jak sie trafi, bo niektóre ubranka za parę złotych lepsze niż te za kilkadziesiąt 

Paulina to prawda, ale te pepcowe uważam ze są adekwentne do ceny... ja zawsze jak kupię, dwa prania i zostawiam na codzień , bo jakaś maskara... Jeszcze się pozytywnie nie zaskoczyłam :/

Ja np jak idę w gości i ktoś prosi o ubranka z pepco to zawsze mam dylemat, bo boję się że właśnie jest tak jak mówicie, dziecko dwa razy ubierze i po domu. Jak ktoś mi podaję sam rozmiar i nie pisze z jakiego sklepu to albo idę do sinsay/hm albo do takiego butiku u nas stacjonarnie co mają polskich producentów 

Paulina podejrzewam , ze pewnie nie chcą naciagac na jakieś drogie ciuszki, bo ciuszka są naprawdę drogie, ja kupuje nnajczęściej na promocjach ;) 

Ja staram się kupować w hm na prezent bądź w smyku ale jak są promocje 

Ja też staram się w HM albo reserved coś kupić jak są akurat promocje, bo to dobre sklepu i jakoś jest super. 

Z pepco nie kupuję właśnie ubranek z  tzw gumowymi naklejkami na koszulkach bo one szybko pękają i robi się nie ładny ten materiał. 

Trzeba zwracać uwagę na materiał ubrań. Czasami w pepco są dobre jakościowo..  a czasami po praniu tracą wygląd.

W sumie jak w każdym sklepie trzeba patrzeć co się kupuje. Tylko właśnie najgorzej jak ktoś chce konkretnie z danego sklepu;) 

tak ja często trafiam na fajne jakościowo rzeczy w pepco 

Już tak dawno nie byłam w pepco że jak tam wpadnę to pewno pół sklepu wykupie :p 

Teraz widziałam, ze piękna kolekcja w sisnay jest na lato:p

Ja nie chodzę po sklepach jeżeli nie muszę bo zawsze kupie wszystkiego za dużo...

ja tylko zakupy przez internet..

Ja zdecydowanie bardziej wolę zakupy stacjonarne :) w pepco podobno weszła teraz kolekcja z Lilo i stich :)) 

Ja też lubię dotknąć zobaczyć, ale szczerze, przez tą pandemię to się odzwyczaiłam:p

Ja od pandemii mimo wszystko unikam większych sklepów i galerii