Złe i dobre doświadczenia zakupowe

Pattmzz niektorxy maja pomysly moze to byla zaczepka na podryw? Heh u nas jest pomylona numeracja na ulicy tzn pierw sa numery wyzsze pozniej nizsze parzyste i nieprzyste na tej samej stronie ulicy i wgl często kurierzy nowi nie odnajduja sie od razu niekiedy dzonia i pytaja ktpry to blok 

U nas bardzo miły kurier jeździ jak nie ma mnie w domu to zostawi paczkę u sąsiadów albo w naszej srytce 

Aneczka jaki wózek zamówiłaś ? My mamy teraz easy go optimo air ale zastanawiam się nad parasolka lekka i widziałam taki z lionelo mi się bardzo podoba. Może wiecie jakie ma opinię :) 

https://allegro.pl/oferta/wozek-spacerowy-lekki-lionelo-emma-torba-duze-kola-9405454352?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DCK_BG_pla_dziecko_w%C3%B3zki&ev_adgr=spacerowe&gclid=CjwKCAjwi_b3BRAGEiwAemPNU3cgiquZnJWlEihlkkpPSzV2Bk4vik-jswBy-P7pH1miMB7LSwRwFxoCqdMQAvD_BwE

Pati ja mam Lionelo Elia Oslo. Lekki, łatwo się sklada, rozkłada. Jedyny minus to jak na razie to kosz bo nie jest za duży a jak dziecko położy się na płasko to już nic się nie wrzuci i nie wyjmie z niego. Ale ciężko mi się wypowiedzieć więcej bo dopiero 3 dni użytkuje 

https://www.smyk.com/p/lionelo-elia-oslo-wozek-spacerowy-czarno-bialy-i6456610

Aissa baba siedziała w środku haha a patrzyła na mnie jakby chciała mnie zjeść.. A ja głupio próbowałam się uśmiechać bo kurde no czułam się winna haha

O Aneczka to mi się podoba identyczny tylko zielony to daj koniecznie znać jak się sprawdzi za jakiś czas.  Moj już nie śpi na spacerach więc to akurat nie będzie problem chce coś małego bo ten mój to ciężki a już tak nie chce jeździć , tylko chodzi a taka parasolka nawet pod rękę jest ok 

Pati pod rękę nie zawsze się weźmie też tak myślałam i się trochę rozczarowałam ze jednak to nie jest takie by sobie wziąć pod rękę i iść heh mimo że lekka parasolka :) 

Dziewczyny a zamawialysciw kiedyś coś na iboot.pl?

Aisa dokładnie tak jak mówisz, mówiłam sobie że kupię parasolke to szybko złożę, pod pachą ważne i już A tu wielkie rozczarowanie, okazała się taka ciężka że szok.

Pati nawet jak się złoży ja jest blokada żeby nie rozkładała a do tego jest rączka żeby wygodniej było przenosić. 

Aneczkaa w mojej też właśnie były te funkcje i raczka była wygodna

Mój model to 4baby croxx

Aneczka u mnie też była blokada i rączka wygodna i waga była mała bo jedyne 6 kg ale i tak nieporęczna i słabo to szło biegać za dzieckiem z takim czymś pod ręką. Stąd też rozczarowanie bo sądziłam że złożę i będę nosić i będzie to wygodne i się nieźle zdziwiłam że tak jak w bajce to to nie jestem. 

Ja to lubię jak wozek ma jedną rączkę a parasolki przeważnie mają dwie i nie mogę się przekonać. 

Parasolki to już dla dzieci jednak co chodzą i tylko od czasu do czasu sobie siedzą. 

Jak mały podrośnie to też będę szukać czegoś lżejszego i małego. Mimo, żę moja spacerówka i tak jest dość mała.

O te wózki z 2 rączkami paranoja masakra dramat ja nie umiem sobie z nimi poradzić. 

No niestety są takie nieporęcznie bo 2 ręka się ich nie poprowadzi a ten z jedną rączka to już da się. 

Tez na początku ciezko mi było się przestawić że dwie rączki a nie jedna ale jakoś opanowałam i potrafię jedną ręką też 

Moja mama mi kupiła spacerówkę dla synka , żebym nie targała swojej w przyszłości jak tam jeżdżę,  i ma właśnie dwie raczki, ale super się ja prowadzi , nie wiem jak się nazywa, ale jak będę u rodziców to zobaczę;) narazie czeka aż mój brzdąc zacznie siedzieć 

Ja mialam dwie rączki i nie narzekałam, szybko się przyzwyczaiłam.

Też jakoś chyba z zawieszeniem torby musi być trudniej na dwóch rączkach. 

Każdy ma swoje przyzwyczajenia i upodobania ale ja na przykład nie lubię tych na dwie rączki