serio jak idziesz na wychowawczy to pakiet jest anulowany?
Anisss chyba nie w każdym przypadku tak jest warto własnie czytać wcześniej umówy czy regulamin żeby nam było na korzyść a nie firmą które często chcą nas naciągnąć
ja mam ubezpieczenie jakby indywidualne , ale to jest takie śląsko-małopolskie stowarzyszenie i osoby są w nim z tych województw . Ja mam najdroższy pakiet , w pracy nie było opcji bo byłam jedynym pracownikiem
Mazia to i tak miałaś ubezpieczenie na własną rękę z wyboru czy raczej coś co sugerowała firma ?
Ja w pracy tez wzięłam najdroższy pakiet
Wydaje mi się że jeśli warto naprawdę to lepiej dopłacić trzeba sprawdzić wszystkie opcje i zobaczyć co się nam najbardziej kalkuluje i co będzie najbardziej korzystne
nigdy nie biore najdorższego pakietu tylko zawsze patrze na warunki jakie panuja na polisie.
Dokładnie, czasem najtańszy pakiet jest wystarczający ale jeśli różnica między najdroższym nie jest duża to też bym chyba wolała droższy bo pewnie wiecej lekarzy i specjalistów by było
Dokładnie bo czasami ten drogi pakiet wcale nie wychodzi tak korzystnie jak się wydaje cena nie zawsze ma coś do rzeczy
dokładnie drogie nie znaczy najlepsze
to wszystko zależy od warunków jakie są na polisie. jednak trzeba to dobrze poczytac i przeanalizować co sie komu podoba i z czego bedzie korzystac.
Dlatego warto porównać różne oferty i sprawdzić która najbardziej będzie nam odpowiadać są różnego rodzaju porównywarki
Ja jak się orientowałam prywatnie to musiałam brać najdroższy, bo endokrynolog był tylko w tych najlepszych pakietach. a mi na tym zależało najbardziej, jednak się nie zdecydowałam na to bo drogo to wychodziło;/
Czasami się nie opłaca
Endokrynolog to teraz sobie ładnie krzyczy ja jak ostatnio byłam na wizycie to już płaciłam 350 za wizytę stąd takie koszta
350zł wizytę u endokrynologa? strasznie dużo. w gole te wizyty powyżej 200zł to wydaje mi sie ze juz przesada lekka. zazwyczaj taki wizyta trwa ok 15minut wiec bez przesady jednak...