Złe samopoczucie po pobraniu krwi

Teraz Mama masz rację to na pewno jest dobre rozwiązanie 

Też mi się wydaje że takie pakiety to super sprawa dziewczyny ale trzeba znaleźć odpowiedni dla siebie i poczytać żeby się nie naciąć 

Niektóre poradnie ginekologiczne mają też swoje własne Pakiety na prowadzenie ciąży :) 

tak przy ciązy to sie opłaca bo jednak tego gin odwiedzamy raz w misiacu albo częściej jak ktoś ma wizyty co 3 tygodnie. Wtedy taki pakiet jest wykorzystany i na pewno wyjdzie taniej niż chodzenie prywatnie. 

W sumie tak 

tylko pewnie nie u każdego lekarza można wykorzystać ten pakiet 

Typowa reakcja wazowaglna, niektórzy mają tak i to normalne. Ważne żeby po takim pobraniu odpocząć, nie pionizować za szybko dziecka i dać odetchnąć 

Powiem Wam, że prywatnie to najgorsi są Ci profesorowie nadzywaczjni itd, bo czasami jak się źle do nich zwrócisz to już srogo na ciebie patrzą, albo potrafią Ci zwrócić uwagę, że jest pofesorem a nie lekarzem;/ 

mamaEm racja, i to jeszcze z takim oburzeniem zwróci Ci uwagę :D kurde czasami sie nie wie jakie oni mają tytuły wiec bez przesady w końcu. 

mi pakiet wychodzi 163zł, a ginekolog masz 250zł plus badania to zawsze wychodziło mnóstwo kasy, ja chodziłam co 2-3 tygodnie plus endokrynolog chyba był tak co miesiąc i też badania. Ja sporo zaoszczędziłam na tym. Teraz też nie ma miesiąca bym nie musiała iść gdzieś prywatnie lub robić jakieś badania 

Zawsze myślałam że prywatnie to traktuje się pacjenta lepiej. Ale jak widać też jest różnie . Sama też się o tym przekonałam będąc w ciąży . Prowadziłam ją na NFZ ale zdarzyło się że byłam na wizytach prywatnych . Raz mi lekarz nie dał zdjęć z badania polowkowego bo mówił że mu się zepsuła drukarka a raz jak na gwałt szukałam lekarza bo od mojego prowadzącego  usłyszałam że coś jest kiepsko to mnie "okrzyczal" że palcze. Zbadał mnie , powiedział że nie jest dobrze i ja się popłakałam. O. Zaczął prawić mi kazania że jestem matką , że muszę się trzymać a nie się mazać . Jescze bardziej zaczęłam płakać i się denerwować po takich komentarzach :D ehh

ale to ośrodek musi należeć do tego pakietu jak to jest dokładnie ?

No właśnie jak to jest dziewczyny z tym pakietem powiem wam że nigdy nie w temat nie zagelbialam a teraz mnie zaciekawilyscie ;) 

Xyz powaga tak Cię potraktował! Koszmar ja też bym wyla i takie wizyty też miałam. 

Tak to musi być ośrodek, który toleruje ubezpieczenia. Ja mam apke i jak wpisuje co chce zarezerwować to mi wyskakuje miejsce do wybrania. Najpierw strzelam miastami i pokazuje mi gdzielge coś zrobić. Ja ogólnie mam dwie duże prywatne przychodnie i tam zrobię większość. Natomiast teraz robiłam biopsję i już musiałam jechać do miasta obok bo w moim nie było 

Strasznie cię potraktowali 

xyz no to u mnei na ostatniej wizycie było podobnie;( cała ciaza prywatnie a na ostatniej wizycie lekarz mnie opierdzielał z jakim ciśnieniem przyjechałam i co sobie wyobrażam;D  dobre co?:P 

ale chyba sie oszukał bo ja sobie w kasze nie dałam dmuchać;) ostudziłam szybko jego zapał;D i troche z tonował;) 

Dziewczyny te pakiety medyczne najlepiej wykupić w pracy bo przy grupowych ubezpieczeniach na pewno są tańsze. Indywidualnie też pewnie się da się chyba cena wyższa.

Wpiszcie sobie w internet i warto wykupić jak nie macie bo cały czas chodzić prywatnie to naprawdę duży koszt jak się to zliczy w całości. 

Dziewczyny z tym traktowaniem to wam nie zazdroszczę się może lekarz miał wtedy gorszy dzień, no trudno powiedzieć ale też nie można wyładowywać się na pacjentach przecież

musze popytać w rodzinie czy ktoś ma to wykupione 

oleksandra mój to na pewno bo czasami tak miewał;) 

co do pakietów ja włansie muszę zrobić przejscie z grupowego na indywidualny bo wraz z przejsciem na wychowawczy jest anulowanie pakietu, dopytajcie jak jest u was;)

warto wykorzystać pule badań  jakie wam przysługują chociażby jakies pakiety kontrolne profilaktyczne

U nas nadal jeszcze nie weszli w ten pakiet i jestem strasznie zawiedziona z tego tytułu;/