synek jest teraz na mleku następnym 2 i po żadnym rodzaju mm nie miał problemów z brzuszkiem
Gdy córcia miała 2 miesiące zaczeliśmy podawać jej mleko w proszku, ponieważ ja jeździłam na studia. Mała odrazu pięknie jadła z Waszej butelki.
u nas problemu nie bylo, może na początku gdy z piersi przechodziliśmy na butle.
moja od razu zakceptowała sztuczne mleko
moja zaakceptowała dopiero mleczko po 3 zmianie
Pierwszego syna karmiłam 4 miesiące, potem sam odrzucił mleko i akceptował tylko kaszki. Drugiego dwa miesiące, bo nie miałam pokarmu. Karmimy Nestle Nan
po bebiku bardzo dużo ulewał
ja narazie nie karmie butelka
u nas bebiko się przyjęło
Ja niestety muszę używać specjalnego mleka na skazę białkową. Moja córka nie chciała go pić a przed te piła bebiko.
Wszystko powoli i z rozsądkiem, a będzie dobrze. Unas butla póżno się pojawiła, jakoś problemów nie było, pili chłopcy bebiko
Na razie małej pasuje Nan a co będzie potem to zobaczymy
my probowalismy bebiko i nawet znosne
ja się własnie powoli przymierzam do mleka 3
Ja podaje corce na dobranoc bebilon moim zdaniem najlepsze z wszystkich przetestowanych.
myslałam teraz o nan ale sporo osob mowi ze powoduje zaparcia
sylwiaaa, chyba dla każdego dziecka może coś być dobrego jak i złego. Nie ma ogólnie tak, że coś jest na pewno złe dla wszystkich dzieci.
Wszystko dobieramy indywidualnie , dla mojego dziecka może być jedno mleko najlepsze dla innego najgorsze.
wprowadzenie za szybko mleka następnego może wywołać ból brzucha u dziecka
a z kolei u mojej koleżanki jedynie nan się przyjęło, po innych jej synek miał kolki, problemy z zaparciami i bóle brzuszka