A nie widziałam tej odpowiedzi . A pogoda Wam się chociaż udała? ![]()
Pogoda była w kratkę. Większość poniedziałku padało i to były tak wredne ulewy a ja mam zawsze problem właśnie na taką pogodę, bo mam migrenę i jestem bliska wymiotów. Co na pewno nie jest przyjemne we własne urodziny. ![]()
![]()
![]()
Kolejny dzień lepszy ale spędziliśmy w hotelu na basenach, no i ogólnie z hotelu niby jestem zadowolona, ale trochę tego ale było. Środa była mowa że nie będzie padać. A mimo wszystko jakiś deszcz był. Czwartek piątek był ukrop, a jeszcze nie wiem czy slyszałyście o akcji w Giżycku jak 11 miesięczne dziecko nagle straciło przytomność
A jak dzieci? Obyło się bez większych awantur?
Starsza bardzo rozczarowana, że wracamy, mała naprawdę uwielbia jazdę autem i starszą, więc super.
Ponadto starsza szczęśliwa, bo okazało się, że w tym samym hotelu były bliźniaki z grupy młodszej przedszkolnej, którzy mają o 3 lata starszą siostrę. Więc moja starsza non stop bawiła się i wszędzie biegała z ich starszą. Do tego animacje więc tańce, śpiewanie, zajęcia plastyczne, czyli high life
No to super! Najważniejsze że nie miałaś na urlopie dodatkowych afer od dziewczyn ![]()
I tak to właśnie jest z tą pogodą w Polsce ![]()
Nie słyszałam a co tam się stało ?
Nie wiadomo, czy to przez pogodę, ale
A my byliśmy tam chwilę później i zastanawialiśmy się, o co chodzi i czemu jest straż pożarna, która coś zabezpieczała. Wpierw myślałam, że będą robić dzieciakom jakąś kurtynę wodną
O kurczę , nie słyszałam o tym
To coś strasznego , masakra ![]()
![]()
Masakra… jak ja czytam takie wiadomosci to mi oczy lzawia
ale super, ze wszystko udalo sie dobrze zakonczyc ![]()
Mi zawsze też , mega przykre
To pomyślcie sobie jak ja się czułam jak przyszłam tam niewiele później i kilka starych babeczek do mnie niech pani przytuli to małe i niech się cieszy, a ja taka o co wam chodzi
Jezu nie wiem co bym zrobiła jakbym coś takiego usłyszała
Jak minęły wakacje! Pogoda dopisała? Odpoczęliście?
Teraz mając małego bobasa to zupełnie inaczej się to czyta
jeju jak dobrze że nic im nie jest 🩷
Jeju jest tyle utonięć w wakacje masakra jakaś
tu dwóch 13 latków ![]()
Wakacje minęły spoko. Okazało się że w hotelu były dzieci z przedszkola starszej ze swoją starszą siostrą. Więc ich starsza z moją starszą spędzał non stop czas, biegały potem całym hotelu tym bardziej że w hotelu były dwie sale zabaw plus jeszcze sala gamingowa, do tego animacje poranne i popołudniowe.
Ale oczywiście starsza musiała też dawać do wiwatu, że ona wie wszystko najlepiej.
Byliśmy w konsulacie Świętego Mikołaja tak w lipcu i robiliśmy własne bombki. Nie powiem było to wyzwanie ze względu na to że konsulat zajmuje trzy piętra budynków w starym budownictwie więc z wózkiem się tam nie dało więc trzymanie dziecka przez ponad dwie godziny na rękach dawało o sobie znać.
No to super że sie tak udało. Mieliście trochę spokoju jak latała z koleżankami ![]()
Wiesz co ponad wszystko przy posiłku bo tak to byłoby mama mogę tablet, a mieliśmy tam tak dramatyczny zasięg że był z tym problem. Nie wiem czy poszłaby sama na tą salę zabaw.
A mój synek zauważyłam ostatnio że nagle wydobył jedną przytulanek jaką dostał i się do niej przytula i łazi z nią więc jakiś nowy etap ma
Wcześniej nie zwracał uwagi na przytulanki
Pewnie w żłobku mają dużo przytulanek i mu się to odbiło . Ale to dobrze . Musisz do zabrać do smyka żeby sobie wybrał, u mnie kuzynka jak była mała miała takiego kotka i na krok się bez niego nie ruszała