Zmiany na forum - Wasze przemyślenia

A nie widziałam tej odpowiedzi . A pogoda Wam się chociaż udała? :smiling_face:

Pogoda była w kratkę. Większość poniedziałku padało i to były tak wredne ulewy a ja mam zawsze problem właśnie na taką pogodę, bo mam migrenę i jestem bliska wymiotów. Co na pewno nie jest przyjemne we własne urodziny. :laughing::laughing::laughing:
Kolejny dzień lepszy ale spędziliśmy w hotelu na basenach, no i ogólnie z hotelu niby jestem zadowolona, ale trochę tego ale było. Środa była mowa że nie będzie padać. A mimo wszystko jakiś deszcz był. Czwartek piątek był ukrop, a jeszcze nie wiem czy slyszałyście o akcji w Giżycku jak 11 miesięczne dziecko nagle straciło przytomność

A jak dzieci? Obyło się bez większych awantur?

Starsza bardzo rozczarowana, że wracamy, mała naprawdę uwielbia jazdę autem i starszą, więc super.

Ponadto starsza szczęśliwa, bo okazało się, że w tym samym hotelu były bliźniaki z grupy młodszej przedszkolnej, którzy mają o 3 lata starszą siostrę. Więc moja starsza non stop bawiła się i wszędzie biegała z ich starszą. Do tego animacje więc tańce, śpiewanie, zajęcia plastyczne, czyli high life

1 polubienie

No to super! Najważniejsze że nie miałaś na urlopie dodatkowych afer od dziewczyn :heart:

I tak to właśnie jest z tą pogodą w Polsce :confused:
Nie słyszałam a co tam się stało ?

Nie wiadomo, czy to przez pogodę, ale

A my byliśmy tam chwilę później i zastanawialiśmy się, o co chodzi i czemu jest straż pożarna, która coś zabezpieczała. Wpierw myślałam, że będą robić dzieciakom jakąś kurtynę wodną

O kurczę , nie słyszałam o tym

To coś strasznego , masakra :pleading_face::pleading_face:

Masakra… jak ja czytam takie wiadomosci to mi oczy lzawia :sweat_smile: ale super, ze wszystko udalo sie dobrze zakonczyc :heart:

Mi zawsze też , mega przykre

To pomyślcie sobie jak ja się czułam jak przyszłam tam niewiele później i kilka starych babeczek do mnie niech pani przytuli to małe i niech się cieszy, a ja taka o co wam chodzi

Jezu nie wiem co bym zrobiła jakbym coś takiego usłyszała

Jak minęły wakacje! Pogoda dopisała? Odpoczęliście?

Teraz mając małego bobasa to zupełnie inaczej się to czyta :flushed: jeju jak dobrze że nic im nie jest 🩷
Jeju jest tyle utonięć w wakacje masakra jakaś :face_with_peeking_eye: tu dwóch 13 latków :sweat:

Wakacje minęły spoko. Okazało się że w hotelu były dzieci z przedszkola starszej ze swoją starszą siostrą. Więc ich starsza z moją starszą spędzał non stop czas, biegały potem całym hotelu tym bardziej że w hotelu były dwie sale zabaw plus jeszcze sala gamingowa, do tego animacje poranne i popołudniowe.
Ale oczywiście starsza musiała też dawać do wiwatu, że ona wie wszystko najlepiej.

Byliśmy w konsulacie Świętego Mikołaja tak w lipcu i robiliśmy własne bombki. Nie powiem było to wyzwanie ze względu na to że konsulat zajmuje trzy piętra budynków w starym budownictwie więc z wózkiem się tam nie dało więc trzymanie dziecka przez ponad dwie godziny na rękach dawało o sobie znać.

No to super że sie tak udało. Mieliście trochę spokoju jak latała z koleżankami :grin:

1 polubienie

Wiesz co ponad wszystko przy posiłku bo tak to byłoby mama mogę tablet, a mieliśmy tam tak dramatyczny zasięg że był z tym problem. Nie wiem czy poszłaby sama na tą salę zabaw.

A mój synek zauważyłam ostatnio że nagle wydobył jedną przytulanek jaką dostał i się do niej przytula i łazi z nią więc jakiś nowy etap ma

Wcześniej nie zwracał uwagi na przytulanki

3 polubienia

Pewnie w żłobku mają dużo przytulanek i mu się to odbiło . Ale to dobrze . Musisz do zabrać do smyka żeby sobie wybrał, u mnie kuzynka jak była mała miała takiego kotka i na krok się bez niego nie ruszała