Mam tak samo
nie wiem czy to wiek czy co haha
Ja jestem ciekawa kiedy zacznę znowu używać swoje bo teraz przy niemowlaku nie używam wcale i mąż też nie
Ja odkąd zaszłam w ciążę to nie używam ![]()
Ja nie używałam długo, w zasadzie na wakacje kupiłam sobie nowy zapach bo wszystkie stare już mi się nie podobały. To dzieci miały 7 miesięcy jak wróciłam do perfumy, ale też psikam się tylko na wyjście z domu
@Mamilove w ciąży też nie mogłam ![]()
Dla mnie każdy perfum śmierdział a jak w domu ktoś się już popryskał to zaraz leciałam do okna
nawet zapachy w łazience mnie irytowały
Ja też od ciąży nie używam. Może użyłam kilka razy jak gdzieś wychodziłam bez dziecka bo mam opory żeby perfumować się a później przytulać synka
A to w ciąży ja czasem użyłam na jakieś wyjście, raczej nie miałam problemu z zapachem no chyba że ktoś pół flakonu na siebie wylał
Na pewno słysz w jakiś sposób mu to przeszkadza , woli na pewno czuć zapach mamusi a nie perfumu
Też nie używam perfum by małemu nie pachnieć za intensywnie no jednak jest na rękach czy jak noszę czy karmie i może go to wkurzać
Dokładnie, no i jeszcze do tego dochodzi kwestia „chemii”. Wszystko pierzemy w delikatnych detergentach, żeby nie zaszkodzić skórze maluszka a tu nagle takie perfumy i przytulanie dziecka do alkoholu i innych mocnych substancji
Dokładnie, a skóra maluszka jest ważniejsza niż jakiś zapach
Na jakieś wyjście to użyje ale jak wracam do małego to od razu ściągam koszulkę
ten mały nosek jest bardzzo wyczulony na zapaszki ![]()
A to ja od urodzenia już wcale nie używam
To ja mam tak że zaczynam się wkurzać bo mój mąż jak się 5 że to jeszcze A to perfumy A to coś tam a ja w tym momencie skacząca na dwójką dzieci i je już ogarnę a później mi się sobie to tak mój mąż ma czas na to na to na tamto a jestem tak zmęczona że już chcę wyjść że nie patrzę tak bardzo na te wszystkie dodatki
To ja się po moim drę żeby użył perfum ;/ bo on kupuje a nie używa bo go dusi po nich
a czasem mógłby ładnie pachnieć
A zle piszę
? Nowość ma być więc nooo tak przewidziałam, ze będzie szał i juz jest szał ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co obstawiacie za nowości !
Ja obstawiam że jakiś nowy laktator , ![]()
![]()
Hmmm? Może zmywarka do butelek?
Ooo naszła mnie też myśl taka fajny byłby przenośny podgrzewacz ![]()
![]()
![]()