A może te nowe talerzyki …. Ale w sumie teraz był zestaw do RD
Ja akurat przy dziecku wole zeby nie uzywal, ja tez nie uzywam. Ja ktos do nas przychodzi w odwiedziny taki wyperfumiony to potem córka pachnie tym wszystkim i ja ją kąpie ![]()
Ja myślę że kombinuję coś typowo nowego A tak talerzykach już pisali a ponadto teraz dali cały fajny zestaw do rozszerzania diety chociaż nigdy nie wiadomo
@Mama_Auri Jak ja nienawidzę jak ktoś jest w perfumowany i bierze mi dziecko albo chce wziąć dziecko na ręce ![]()
![]()
![]()
To wystarczy że na chwilę na rece pójdzie do szwagra to mała mi też same perfumy pachnie ![]()
Hahaha u mnie matki boskiej pieniężnej jest od 8-10 hahaha
Mi już na szczęście to mija trochę ![]()
![]()
Mam to samo, od razu kapie synka i ciuszki idą do pralki. Bardzo mnie denerwuje jak ktoś przyjeżdża w odwiedziny do dziecka i mocno się perfumuje i chce jeszcze nosić dziecko
Tak już w innym poście redakcja napisała że będą wyniki w przyszłym tygodniu bo szykują coś nowego
Ooo nie widziałam tego wpisu ![]()
![]()
Najgorszy taki mix męskich i damskich perfum, fuu Bardzo tego nie lubię
Tu jest wpis już znalazłam ![]()
![]()
Ja już też bym chciała żeby mi zaczęło to mijać bo już mnie to wkurza ![]()
Ja czuję że u mnie z tym już lepiej chociaż też czasami mam takie zaniki ale już nie tak dużo jak wcześniej
Mnie wkurza to ,że często zapominam gdzie coś położyłam albo co miałam zrobić czy powiedzieć
To gdzie co leży to słabe bo się musisz naszukać
Ja mam ostatnio sposób na tel od kad kupiłam sobie zegarek to już nie muszę go wkoncu ciągle szukać tylko wysyłam alarm na tel z zegarka ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trzeba normalnie zapisywać gdzie się co położy ![]()
@Mama.kacperka oo faktycznie , też mam tą opcję ale nigdy nie używałam jej
Ja najbardziej się wkurzam właśnie po co przyszłam i co chciałam powiedzieć, zwłaszcza jak ktoś wybije z rytmu
A to też, ja już się nauczyłam pisać w telefonie co chcę powiedzieć u lekarza bo zawsze zapominałam a tak wejdę i wiem
Ja w sumie zależy jakie perfumy kto ma. Mąż też nie używał przez pierwsze miesiące ale później już mi to nie przeszkadzało. Chociaż obcych mało przyjeżdżało ludzi więc nie miałam z tym problemu
a sami swoi się nie psikali