Zmiany na forum - Wasze przemyślenia

Mąż idąc do pracy też używa. Ja jestem zdalnie to nie muszę tak na codzień się pryskać :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Bardzo często tego używam :rofl::rofl: nieraz kilka razy bo od kad mam zegarek tel nie wiadomo gdzie leży :rofl::rofl::rofl:

Mój też używa i kurcze ma jedne takie gorsze i jedne lepsze i się psika tymi za kilka stów do pracy no żeby on jeszcze w tych ubraniach chodził a tak to ma robocze i się przebiera. Usmarowany od góry do dołu w smarach i olejach ale Armanim pachnie :rofl::rofl:

@LawiBlue Hahahaa no to mój ma jedne tylko takie lepsiejsze ale mój cały czas szuka dla siebie zapachu odkąd przestali produkować jego ukochany zapach

A jaki miał ukochany zapach ? Mój uwielbia Armani stronger with you ale te jasne. Chociaż Black code dla mnie też pięknie pachną

Mój ma Dior sauvage to chyba popularny zapach wśród mężczyzn więc jak ktoś szuka np na prezent to sprawdźcie sobie

Gucci Envy …. Niestety nagle przestali produkować …. Kupował jeszcze drożej ale już odpuścił jak ceny poszły 1000 zl za 100ml :grin:

Ooo nie znam tego zapachu. Ciekawe czemu przestali go produkować

A skąd wiadomo, że nowość ? :grinning:

A dobra już widzę :grinning:

Nie wiem czemu bo zazwyczaj się nie kończy produkcji perfum nooo ale cóż

CanpolBabies_Redakcja

8h

Drogie mamy, na wrzesień szykujemy dla Was do testów naszą nowość (nic więcej nie możemy powiedzieć :shushing_face:) dlatego wyniki sierpniowe pojawią się w przyszłym tygodniu :blush: :sparkling_heart:

2 polubienia

Oooo wow ale teraz jesteśmy bardzo ciekawe !

Mój swego czasu go miał ale jakoś nie do końca przypadł mu do gustu

Ja go też lubię ale przez ciążę żaden mi się nie podoba :face_with_peeking_eye:

Kurczę dziewczyny może dziś się dowiemy co i jak

To ja mam różnie raz jest ok a raz słabo no ale teraz niczego nie używamy więc stoją na półce

Mój mąż jak dopiero zaczęliśmy się spotykać psikał się jedym perfumem ! On nie ma pojęcia jaki bo mama wtedy dbała o jego wygląd :laughing: to ale był tak piękny i od tych 8 lat go dalej szukam w sklepach ! I jeszcze na niego nie trafiłam pamiętam że był niebieski płyn :laughing: i kiedyś jakiś facet w kolejce pachniał identycznie i się tak zawiesiłam i zaczęłam go wąchać ukradkiem i tak żałuję że nie zapytałam czym pachnie :laughing::laughing:

Trzeba było pytać :slight_smile: a teściowa nie pamięta nic co by was nakierowało ?

Nieraz właśnie też tak mam że przechodząc ktoś mi tak ładnie pachnie , raz to nawet był ksiądz :rofl::rofl::rofl: taki ładny zapach :open_mouth::grin::grin: Noo ale głupio mi by było zapytać :rofl::sweat_smile::joy:

2 polubienia

Ja też tak miałam ale już teraz bym się nie krępowała tylko pytała bo potem się długo zastanawiam i żałuję że się nie dowiedziałam

2 polubienia