Zniżka w H&M czas zacząć

Tylko właśnie ciekawe czy w dniu dzisiejszym dla premium a później wrzuca dla wszystkich tak jak ostatnio było

Mega oferta , żałuję że dla klubowiczów premium już nie ma darmowej dostawy :frowning:

No właśnie kiedyś była na całe zamówienie a teraz chyba tylko powyżej 200

Mnie się nic nie wyświetla ale może właśnie dlatego że nie mam karty

O musze obczaić moze cos ładnego uda sie upolować😁

Właśnie niby w apce już nie ma informacji ale widzę że mibcaky czas koszyk się rabatuje więc pewnie już dla wszystkich wskoczyła promka, warto sprawdzić :wink:

Teraz wskoczyło 20 procent na dziecięca kolekcje od 120 zł ale trzeba być klubowiczem.

Jest kupon jak wejdziesz w zakładkę ludzika.

Ola to teraz rano widać, widocznie akurat zmieniali jak jak wchodziłam. Ale założyć kartę by być klubowiczem to chwila a warto dla zniżek :wink:

Pokażcie swoje łowy , co upolowałyscie :)?

Ale nie jestem pewna tej bluzy w panterkę, jest polarowa ale taka cienka i w odczuciu taka mało trwała i materiałowo kiepska :confused:

Mam sporo tych bluz z innej kolekcji i one są super. Córka je bardzo lubi. A to już zamówienie przyszło do ciebie? Ja zamówiłam body rosnace z dzieckiem i czapkę i buciki.

1 polubienie

Tak właśnie dostałam, mialam gotowy koszyk w sumie bo nie spodziewałam się że będzie już tak chłodno, liczyłam że mała pochodzi jeszcze w takich lżejszych rzeczach i wejdziemy w 80 w ktore zaopatrzyłam się na promkach wyprzedażowych. Ale niestety i musiałam dokupić jej rozmiar 74 z tych dłuższych rękawów. Trochę tutaj trochę smyk i chyba mamy to

O boziu , bambi i puchatek :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_three_hearts: corka je kocha , a teraz mlodsza jest w babmi ubrana :smiling_face:

Jakie świetne :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: na takich promkach można wiele fajnych rzeczy upolować :heart_eyes: wrzucajcie dziewczyny zdjecia zawsze któraś może wypatrzeć coś u kogoś. Wiadomo na żywo zdjęcie robione jest lepsze niż te czesto sztucznie przedstawione w internecie.

1 polubienie

Ja pamiętam jak przy 1szej wybrałam się do hm , sukienki po 5.99 zł, komplecik z kubusiem Puchatkiem z 80 zl na 24.99 zl , takze wtedy poszalałam :smiley: sukienek ma do 4 rż:D

Oj tak, ja też jak były promki to na kupowałam jej ubranek, zawsze długo przed sobie patrzę na rzeczy i próbuje coś upolować, np. Kapelusz z UV za 15 zł mi wyszedł ostatecznie z 50

1 polubienie

No niestety sezon chorobowy sie zaczal , duzo zdrowka dla was

2 polubienia