Zniżka w H&M czas zacząć

Na cala kolekcje dziecieca jest

2 polubienia

Dziękujemy, liczę że szybko przejdzie , ja już się lepiej czuję, mąż też i najstarsza córka a młodsze jeszcze walczą chociaż też widzę poprawę :blush:

Super, a jakie ubranka polecacie najbardziej z h&m dla pociechy? (Rozmiar 68) Co wam się najbardziej sprawdziło? :wink:

Ja bardzo lubiłam śpiochy wlansie i body były gatunkowo najlepsze :slight_smile:

Body w wielopakach zawsze są super, piżamki, ja też lubię właśnie te barankowe kurtki z hm to będzie nasza 2, tylko pierwsza nie miała odpinanego kaptura.
Rzeczy z hm są trochę większe więc zawsze myślę o tym jak je kupuje ale też przez to są idealne jak ona jest tak pomiędzy rozmiarami, często miałam tak że w smyka już się mieściła na styk Pepco itp za małe a te były tak idealnie by założyć. Najdłużej z nich korzystałam

1 polubienie

Mi sie podobaja zestawy z h&m body z spodniami czy leginsami

1 polubienie

Najlepsze jakosciowo body , nie rozciągają się i materiał jest lepszy . Ogólnie ciuszki tam są fajne . :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Ja procz h&m lubie tez newbie tylko kupuje uzywane jowe niestety za drogo wychodzw

Też lubię te z nawbie bo mają fajne ciuszki🙂

A jak jest promocja w newbie to nigdy nie mogę się załapać na rozmiary które potrzebuję :see_no_evil:

1 polubienie

Ja jestem zakochana w ich wzorach :heart:

Tez bardzo mi się podobają te ciuszki od nich, ale ceny niestety też są niezłe

Też bardzo lubię ale ceny mają z kosmosu ahahh

Dobrze, że na vinted jest tego sporo i w lumpku tez czasem można trafić :heart:

Po kilku dzieciach a potrafia byc jak nowe jakosc jest tam super

To na pewno szybko sie wyprzedaje tez tak mam ze nigdy nie ma tego rozm co ja chce

Ja tam jeszcze nie kupowałam, dobrze wiedzieć

1 polubienie

Coś co jest dobre szybko się sprzedaje :slight_smile:

No tak niestety ceny są dość wysokie tych ciuszków. Warto kupić coś na promocji.

Dokładnie czasami rodzeństwo ma w nienajgorszym stanie po siostrze . Ja dużo ladnych ciuszków zostawiłam i teraz siostra w nich sobie chodzi :slightly_smiling_face: i ja zaoszczędziłam :blush: