Zniżka w H&M czas zacząć

Ale na promocji są zdatne na szczęście :wink: bo w niektórych sklepach to spodenki dziecięce w cenie spodni dla dorosłych :roll_eyes:

Oj tak , ceny porownywane są jak ubrania dla doroslych a przecież takie ubranka zaraz będą za małe… ubierzemy z kilka razy i odkladamy bo już za małe.

A zapisałaś się do nich do klubu i newslettera? Bo wtedy jako 1 się dowiadujesz o przecenach

Oj tak ceny potrafia nieraz zaskoczyc :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Oo no faktycznie trzeba bylo by sie zapisac tez mam zawsze z tym problem ze przegapie promocje

Mi się często wyświetla reklama o wyprzedazy jak jest. I ceny na sam koniec są super ale to właściwie pojedyncze rozmiary zostają wtedy :disappointed:

Ja lubię ubrania z hm bo z nich każda plama schodzi i można prać w 40 stopniach. Za to Reserved czy sisnay to trzeba pilnować bo wiele rzeczy ma 30st i jak się wrzuci na 40 to już szmaty są.

H&M tez ma bardzo dobre promocje, na wyprzedaży za 100 zł mam pełny koszyk :see_no_evil:

Jestem, jestem ale jakoś nie mam szczęścia i jak chce kupić to naszych rozmiarów już nie ma, albo z kilku upatrzonych rzeczy zostaje sukienka i body

1 polubienie

Mi też się tak zdarza, choć teraz robię sobie patent że apka na telefonie, koszyk gotowy mniej więcej wiadomo kiedy te zniżki mogą być więc przeglądam co z tym rzeczy chce co jest czy coś jeszcze potrzebuje i jak w wchodzi promka to patrzę co jest i ile obniżone z koszyka już i kupuje.

1 polubienie

Mi sie najczesciej wyswietli jak juz jest w polowie i jest za pozno :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::melting_face: