Tak zwane “czyszczenie magazynow” ale jutro chyba wszytsko pozamykane co ? To moze jeszcze dzisiaj podskocze ![]()
U mnie zawszę wszystko powykupowane jak są jakieś promocje itd , nie wiem chyba od 6 ludzie stoją pod tymi sklepami
rzadko kiedy uda mi się jeszcze coś złapać . Ale kiedyś jak w Biedronce szukałam czegoś z promocji to się dowiedziałam że zostali tylko 15 sztuk i że nie wyłożyli tego nawet na sklep bo panie pracownice to sobie odłożyły na magazynie ![]()
![]()
![]()
Taaak, wszystkie sklepy są zamknięte , dlatego dziś na mieście u nas wszędzie taki ruch . @Lola1 o jeny, ale to wszędzie tak robią , u nas w mieście trochę jest tych biedronek i jedna jest taka w której jest bałagan ale tam zawsze można wszystko dostać ![]()
To u mnie w każdej biedronce bałagan hahaha a nigdy nic na promocji nie idzie dostać nawet jak o 9 pójdę to już nic nie ma. Raz męża wysłałam po patelnię z odpinaną rączką i był chyba w 5 i nic dopiero pojechał do następnej ale to już tak z 40min drogi od nas i dopiero tam je dostał ![]()
Ja byłam w dino po frytki i się zastanawiałam własnie o co chodzi, że tyle ludzi tam jest…. Przypomniałam sobie, że jutro święto ![]()
Super! Ile czekałaś napaczuszkę?
A macie jedną czy więcej biedronek na mieście ?
u mnie jest 7 biedronek i jest w czym nawet wybierać ale wszędzie pełno ludzi
@ironiczniepateyczna oo , super !
Właśnie ponad 2 tygodnie
już myślałam, że zaginęła gdzieś ![]()
![]()
u mnie biedronek jest kilka i pampersy z dady używamy właśnie
o dziwo oryginalne pampersa uczulały.
Ale to w takim razie nie jest aktualna paczuszka z dady tylko z 2025, tak?
A to nie śledziłam czy teraz od stycznia coś nowego jest
ja faktycznie w grudniu się rejestrowałam ![]()
A to na każdy rok jest coś innego?
Ja widziałam po prostu, że jest nowa edycja 2026 ale czy zawartość jest inna niż z 2025
dowiemy się jak urodze i zamowie ![]()
Są 3 ale ogólnie blisko mamy do 5 w sumie . Tylko że w dwóch nie ma tych koszy z tymi wszystkimi rzeczami hahaha
Ooo dużo więcej niż 3 lata temu dostałam
To daj nam tu potem znać
@Lola1 to u nas też w jednej tak jest, ale chociaż spokojniej troszkę w tej biedronce
i w tej biedronce jest tak , że tam z wózkiem się nie przejedzie , są tylko koszyki ![]()
No to u mnie jest dokładnie tak samo w tych co nie ma koszy ciasno strasznie oczywiście wszędzie palety ale fakt ludzi jest nie wiele
Ma swoje plusy i minusy ![]()
No właśnie też mi się wydaje, że 2 lata temu więcej było
ale teraz są też podpaski dla mamy, więc spoko xd wtedy pamiętam były patyczki do uszu dla dzieci całkiem spoko
ale za darmo to i tak spoko ![]()