Ja zostawię, nie wiem kiedy wywołam ale nie planuje usuwać zdjęć wywołanych. Duplikaty i milion podobnych zdjęć usuwam przy okazji wybierania zdjęć do wywołania
Mnie wkurza zawsze to że zrobię za dużo zdjęć a potem nie mogę tego usunąć chociaż 10 jest takich samych ![]()
![]()
![]()
Mam to samo dlatego z 30 identycznych zdjęć zostawiam 4 ![]()
No ja zostawiłam, bo na fb musi być, ale dałaś mi do myślenia, że można mniej zostawić ![]()
Wlansie jakaś promka była na Empik foto , więc może skorzystam i wywołam ![]()
@SylwiaMK @ironiczniepateyczna ja nie potrafię się zdecydować na te 4
a na iPhonie to idzie tak taśmowo że szok i jeszcze ja uwielbiam zdjęcia :d najgorzej jak są grupowe i na 10 zdjęcia każdemu coś innego się nie podoba ![]()
Mam to samo , ja tez zostawiam , usuwam jedynie te ktore naprawde nie wyszly , ale zreszta nie wjem po co zostaje , jakos szkoda mi usunac ![]()
Niby z reguły jest tak, że pierwsze zdjęcia są najlepsze o ile uciętej głowy nie ma ![]()
![]()
![]()
![]()
Nie wiem czy widziałyście ale jest w aplikacji Rosmann promocja na środki czystości 1+1 . Podobno nigdzie nie było napisane o tym . Ja właśnie zobaczyłam na jednym z insta o promocjach.
Super
taka promka zawsze mile widziana ![]()
super
mam karty do wykorzystania w Rossmanie ![]()
Kup sobie coś fajnego, jakiś kosmetyk
a nie na chemię do sprzątania
my to zawsze zapominamy o sobie tylko dom i dzieci ![]()
Dzięki
ale ja z kosmetyków to nie wiem co sobie kupić xd chyba coś na włosy
podkłady i wszystko na razie mam, a bony mają czas ważności.
Chyba, że tak
ja ostatanio uwielbiam produkty z neboa do włosów
a jak pięknie pachną, jasnofioletowa linia jest super a spray wygladzajacy to złoto ![]()
Ja też je uwielbiam, ale ja właśnie te ciemne niebieskie , nawilżające ![]()
Muszę wypróbować bo tych nie miałam ![]()
O lubie te reczniki papierowe z biedronki ![]()
Ja też je lubię bo są chłonne i wydajne. A cena rewelacyjna