Zniżki, promocje, rabaty

Ja zostawię, nie wiem kiedy wywołam ale nie planuje usuwać zdjęć wywołanych. Duplikaty i milion podobnych zdjęć usuwam przy okazji wybierania zdjęć do wywołania

Mnie wkurza zawsze to że zrobię za dużo zdjęć a potem nie mogę tego usunąć chociaż 10 jest takich samych :sweat_smile::sweat_smile::see_no_evil:

1 polubienie

Mam to samo dlatego z 30 identycznych zdjęć zostawiam 4 :joy:

No ja zostawiłam, bo na fb musi być, ale dałaś mi do myślenia, że można mniej zostawić :stuck_out_tongue:

Wlansie jakaś promka była na Empik foto , więc może skorzystam i wywołam :rofl:

@SylwiaMK @ironiczniepateyczna ja nie potrafię się zdecydować na te 4 :smiley: a na iPhonie to idzie tak taśmowo że szok i jeszcze ja uwielbiam zdjęcia :d najgorzej jak są grupowe i na 10 zdjęcia każdemu coś innego się nie podoba :rofl:

1 polubienie

Mam to samo , ja tez zostawiam , usuwam jedynie te ktore naprawde nie wyszly , ale zreszta nie wjem po co zostaje , jakos szkoda mi usunac :see_no_evil:

1 polubienie

Niby z reguły jest tak, że pierwsze zdjęcia są najlepsze o ile uciętej głowy nie ma :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Jakby ktoś akurat potrzebował jakiejś zabawki z fisher price to jest fajna akacja w smyku.

2 polubienia

Nie wiem czy widziałyście ale jest w aplikacji Rosmann promocja na środki czystości 1+1 . Podobno nigdzie nie było napisane o tym . Ja właśnie zobaczyłam na jednym z insta o promocjach.

3 polubienia

Super :grin: taka promka zawsze mile widziana :grin:

1 polubienie

:star_struck:super :upside_down_face: mam karty do wykorzystania w Rossmanie :slight_smile:

Kup sobie coś fajnego, jakiś kosmetyk :grin: a nie na chemię do sprzątania :grin: my to zawsze zapominamy o sobie tylko dom i dzieci :rofl:

1 polubienie

Dzięki :heart: ale ja z kosmetyków to nie wiem co sobie kupić xd chyba coś na włosy :stuck_out_tongue: podkłady i wszystko na razie mam, a bony mają czas ważności.

Chyba, że tak :grin: ja ostatanio uwielbiam produkty z neboa do włosów :smiling_face_with_three_hearts: a jak pięknie pachną, jasnofioletowa linia jest super a spray wygladzajacy to złoto :heart_eyes:

1 polubienie

Ja też je uwielbiam, ale ja właśnie te ciemne niebieskie , nawilżające :smiley:

Muszę wypróbować bo tych nie miałam :grin:

Jest fajna zniżka na ręczniki papierowe i papier toaletowy w Biedronce

2 polubienia

O lubie te reczniki papierowe z biedronki :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja też je lubię bo są chłonne i wydajne. A cena rewelacyjna