U mnie też tak jest. Kobiety w widocznej ciąży (tu troche paranoja bo ja najgorzej się czułam w 1 trymestrze), dzieci do lat 5, dawcy krwi i osby niepełnosprawne wchodzą pierwsze ![]()
Ja na badania krwi umawiałam się zawsze na konkretną godzinę przed praca w pierwszym trymestrze i mega ciazko mi było wytrzymać bez jedzenia a prawie w ogóle nie czekałam w kolejce. Wtedy mdłości jeszcze bardziej mi się nasilały. Dobrze że obok przychodni była piekarnia to szłam od razu po coś do jedzenia - jeszcze w kolejce trzymałam miejsce po wkłuciu
Wracany do punktu wyjscia . Ludzie sa ludzcy jak chodzi o ich dzieci
ja zawsze jak widze kobiete w ciazy albo z malyszkue. To przepuszczam . Ostatnio i mnie tak pani z dzidzia puściła, ale to sie rzadko zdaza , i myslalam, ze inni nas zjedza ![]()
Zawsze w aptece czy sklepie przesuszam ciężarne lub z małymi dziećmi, to samo w komunikacji miejskiej i to wydaje się oczywiste ale jakoś mam opory żeby poprosić o przepuszczenie w kolejce. Kiedyś w autobusie ustąpiłam miejsca matce z dzieckiem takim rocznym, które nie było w stanie samo się trzymać żeby ustać a matce z tym dzieckiem na rękach było bardzo ciężko i dla mnie to było oczywiste żeby jej ustąpić. Myślałam że jedna starsza pani która wsiadła w tym samym czasie mnie zabije wzrokiem. Żeby nie było … ta pani biegła na autobus i jechała kilka przystanków na zakupy spożywcze więc postanie kilku przystanków dla niej nie powinno być problemem
No też właśnie nie wiadomo czy skorzystać xd ja miałam tak sytuację, że Pani przede mną kazała iść od razu do kasy, ale jak zobaczyłam miny tych ludzi xd
No, ale niestety dzisia życzliwość jest passe
Ja sie tym zabojczym wzrokiem juz nie przejmuje, na pcozatku bylonmi glupio , ale jak slusze jakies glupie teksty to juz mam cale kieszenie dobrych ripost
po cos sie przydalo to rozmyslanie po nocach i pod prysznicem ![]()
Ja tez bym ustapila dzidzi . Oczywoscie, inna osoba powinna ustapic babci , ale serio babci a nie kobiecie w kwiecie wieku , bo to roznica . W ogole z tymi autobusami to troche loteria , bo czasem i mlody czlowiek ma prawo byc zmeczony … moze wraca ze sluzby , moze jest strazakiem i cala noc gasil pozar , a moze jest chory , a moze to kobieta w czasie pologu i tak mozna wymeniac i wymieniac , nigdy sie nie zna historii czlowieka siedzącego obok wiec nie powinno sie oceniac czy “zabijac wzrokiem”
Haha to podziel się jakąś żebym ja nie musiała rozmyślać pod prysznicem nad ripostą którą mogłam powiedzieć ![]()
Na przyklad , ze jak beda utrudniac mamą z dziecmi to dzieci nie beda sie rodzily i na swoja emeryfure beda musieli pracowac do smierci sami ![]()
Bardzo dobra cena za matę piankową! https://allegro.pl/oferta/dwustronna-mata-piankowa-180x120-cm-skladana-magiczny-las-boho-r17-15328395694
Ostatnio zabrakło nam chusteczek, a że blisko mam dino kupiliśmy tam i jestem miło zaskoczona. Mąż mówi, że lepsze jak z Biedry ;p
Tez czasami uzywam ale denerwuje mnie w nich ze ciezko sie wyciagaja i czasami wychodza po kilkanascie sztuk:rofl:![]()
![]()
Ja mam takie niezgrabne ręce, że mało które się ekonomicznie wyciągają ![]()
![]()
moje drugie imię to Chaos ![]()
A te chusteczki nie rwą się ? Kupiłam wodne z huggies a wcześniej miałam jeszcze jakieś inne i przy wyciąganiu się rwały.
Np z dada nie mam problemu z wyciąganiem.
Chusteczek używamy tylko na wyjścia i w sumie nie wiem czemu nie pomyślałam żeby przejść na dada, bo do tej pory kupowałam je dla psów alergików ![]()
U mnie chusteczki to do wszystkiego nawet kurze nimi wycieram ![]()
![]()
![]()
O dziwo nie rwą się i naprawdę jestem zaskoczona jakością
mój mąż twierdzi, że z dady są za mokre i gorzej zbierają jak np. Z Pampersa, a te z dino takie pomiędzy xd i tak jak jest promocje w Biedrze to hurtowo kupuje te z Dady na kilka nr ![]()
Ogólnie cała strona mamabrumjest zasypana zniżkami i to mega sporymi, kupiłam tam mate xxl za 59 zł i kopułe do wspinania dla starszaka na urodziny za 599 zł z
W biedronce na książki zabawki -50 przy zakupie 3
Promocja dobra , ale u mnie zawsze ciężko z wyborem zdjęć ![]()
a jak wywołacie to usuwacie je czy zostawiacie ?