Zniżki, promocje, rabaty

Dziewczyny 30.04 ruszają zapisy na wirtualny Rossman run :wink:

Wystarczy się zapisać i 23 maja 2026 - przejść/przebiec z aplikacją od 1 do 10 km :wink: czas na to to dwie godziny, także nawet szybkim marszem uda się machnąć dyszkę :wink:

Za 10 km dostajemy 50% rabatu na zakupy
Za 9 - 45%
Za 8 - 40 %
i tak ten rabat spada :wink:

Rabat jest na wszystko, rok temu maksymalna kwota rabatu to było 150 zł / czyli zakupy za 300 zł - w tym roku pewnie będzie tak samo

Myślę, że warto wziąć udział :grinning:

5 polubień

Moja kuzynka rok temu brała w tym udział i nie chciało jej to przejść :confused: ale fajnie gdybyś przypomniała o tym jak będą zapisy :heart_eyes:
I w rossmanie są promocje na wielkanocne rzeczy :slight_smile:

2 polubienia

Super to wystarczy sama aplikacja rosman tak?
Murcze tylko gdzie ja zrobię te km :rofl::rofl::see_no_evil:

Będę wam przypominać! :grinning: apke tez warto wcześniej pobrać i właśnie przetestować czy nalicza te km i łapie GPS żeby potem właśnie nie było problemu :grinning:

@ewelka8990 - aplikacje pobrać i się zapisać jak już ruszą zapisy, tam też zawsze trzeba zapłacić za udział - ale to idzie na cele charytatywne i można wpłacić nawet tylko 5 zł

@SylwiaMK - pamiętam tą sytuację z Twoją siostrą :frowning: mam nadzieję, że w tym roku każde nam się uda bez problemu i przypałów :heart:

1 polubienie

Moja siostra się obraziła bo jej nie zaliczyło całego biegu. Jak robiła testowe biegi to jej zaliczało. Reklamacji nie uznali. Szkoda mi jej było bo miała wtedy 13 lat i się bardzo zawzięła na ten bieg

Moja kuzynka miała tą samą sytuację , aż płakała przez to bo się tak nastawiła i biegała dużo i niestety nic nie dostała

A to w ciągu jednego konkretnego dnia trzeba przejść 10km? I to aplikacja zlicza jak masz telefon prze sobie? Czy to jest jakiś przedział czasowy za przejście tylu km?

W konkretny dzień wyznaczony przez Rossmann- jest limit czasowy na przejście/ przebiegnięcie i są to 2 godziny. Aplikacja zlicza ile km zrobiłaś i ile czasu zostało ale były przypadki że część km się „kasowała” bo aplikacja wykryła nietypową aktywność. 2 lata temu też była akcja Rossmann run i wzięło w niej udział bardzo wiele osób ale niestety często nieuczciwie bo na hulajnogach elektrycznych, na rowerze itp więc w zeszłym roku chcieli dopracować apke żeby nie zaliczało aktywności jak ktoś chce oszukać ale niestety nie działało to poprawnie :frowning:

1 polubienie

Chyba wszystko napisałam powyżej :grinning:

3 polubienia

A dużo przebiegła ? Ja to chyba bym za dużo nie ubiegła tych kilometrów :face_with_peeking_eye:

@Wesola95 odnośnie biegania /chodzenia mam inne pytanie
ogarniasz temat bieżni?
lub któraś z Was tu obecnych? lub ma /poleca?

Ja mialam , ale skonczyla jako schodki do lozka dla psiakow . Ogolnie fajna sprawa , jesli ktos naprawde sie zaweźmie. Ale najlepiej taka nozmalna elektryczna niz taka co nogami przesuwasz bieznie , bo to zniecheca , nie wiem czy dobrze to opisalam :see_no_evil:
*ta druga to bieznia magnetyczna/ mechaniczna to tych nie polecam

Jeny @Wesola95 wiesz, że miałam się Ciebie o to pytać, ale się zastanawiałam, w którym wątku :crazy_face: dzięki!
Ale to jest jakaś impreza czy samemu się robi?
Już ściągnęłam appke i widzę że ma opinię 1.7 :see_no_evil: ale ładnie się prezentuje.
Ja muszę zacząć się ruszać, bo uwielbiam promocje, ale motywacja!

1 polubienie

Można wystartować w Łodzi bo tam jest bieg główny stacjonarny :grinning: ale z tego co mi wiadomo już nie ma miejsc, więc druga opcja to samemu z dowolnego miejsca, ważne tylko żeby GPS łapał :grinning:

@MamusiaNM szukasz bieżni dla siebie ? Do biegania? Chodzenia? :grinning:

1 polubienie

@Wesola95 dla siebie
chciałam isc na silownie ale zawsze brakuje czasu a tak miedzy zabawa z jednym a drugim to chwila sie znajdzie
narazie jeszcze nie powinnam biegać ani nic gwałtownie wiec poki co chodzenie ale nie wiem czy nie lepiej w coś z większym zakresem kilometrow zainwestować.

Ja w zeszłym roku brałam udział i udało mi się machnąć 10 km :grin: w tym również planuje z wózkiem zrobić ten dystans :grin:

1 polubienie

Mi 2 lata temu się udało, teraz też planuję z wózkiem. W zeszłym roku z brzuchem nie porywałam się na takie dystanse, bo już zaczynały mnie plecy boleć

Mi jakoś teraz z wózkiem lepiej się chodzi , jeśli chodzi o bieganie to sama nie lubię

1 polubienie

Tak ona miała zrobione te 10 km i dlatego płakała :confused: ale już do końca nie pamiętam jak z tym wyszło ale bardzo na to czekała i niestety nic nie mogła zrobić. Mi samej się szybko nudzi bieganie

Ten “konkurs” z Rosmann nie dla mnie bo ja z małym jak godzinę pochodzę z wózkiem to już chce wyłazić i mu się nudzi :face_with_peeking_eye: