Zniżki, promocje, rabaty

Mój mąż miał Apple watcha, co się nadenerwował na tą baterie :sweat_smile: sprzedał i kupił garmina :grinning:

Ja akurat tel mam z Apple ale zegarek z garmina i laptop z windowsem. Wszystko działa mi super. Bez problemu wszystko mi się synchronizuje. Jedyny minus to zgrywanie zdjęć ale nie mam często takiej potrzeby, jak chcę wywołać to i tak będę to robić z apki z tel, a oprócz tego zdjęcia przechowuję w iCloud i dysku Google więc jak z iclouda nie będę mogła to ze zdjęć Google bez problemu.
Zegarek z garmina ładuje co 4 dni ale to tylko dlatego że te sportowe nie mają takich możliwości jak zegarki z Apple (pokazuje wiadomości ale bez zdjęć itp). Siostra ma zegarek z Apple i faktycznie często ładuje

2 polubienia

@MamusiaNM Mi to nie przeszkadza bo i tak telefon ładuje a zegarek się dość szybko naładowuje przez noc. Ale zdaje sobie sprawę z tego że może to być denerwujące dla kogoś. Mój mąż ma Samsunga to ładuje chyba co 2 dni z tego co wiem.
Te sportowe zegarki nie zawsze korzystają z Bluetooth czy sieci i dlatego bateria dobrze trzyma. Mój tata dostał ode mnie sportowy zegarek Xiaomi to trzyma nawet 2 tygodnie bateria jak nie korzysta z Bluetooth

Ja tam lubię Apple bo się do telefonów i zegarka przyzwyczaiłam ale faktycznie tak to jest że produkty te tworzą jamy zamknięty ekosystem :upside_down_face: jednak pomału to się też zmienia co widać po zmianie kabla do ładowania z lighting na USB typ C

@Mamuska357 mnie by nerwica trzasnela tyle ladowac codziennie czy co 2 dzien zegarek i bym przestała nosic
telefon laduje raz na 45-50 godzin czyli co 2 dni srednio
ale telefon mniej. uzywam niz zegarek to jest na to wiecej czasu
i mówiłam o tym ze musisz tworzyc rodzinkę Apple by w pelni korzystac dlatego ze słyszałam od osoby miłosnika apple ze pewnych funkcji nie uzyjesz majac synchronizacje z czyms innym niz apple… dla mnie to jest chore i ta żywotność baterii. takie jakby celowe uzaleznienie od jednej marki

Wiesz co mój telefon trzymał nawet 3 dni ale odkąd siedzie przy karmieniu non stop na nim to muszę raz na dobę podłączać i zazwyczaj robię to właśnie w nocy ale też się dość szybko ładuje więc jakoś mi to nie przeszkadza.
Jakbym go używała zadziej to myślę że sporo by jeszcze wytrzymał bez ładowania.

@Mamuska357 to ja juz zainwestowalam w trochę wieksza baterie i przy duzym uzytkowaniu raz na 2 dni daje radę

1 polubienie

My też mamy iphony i w życiu już nie wrócimy do androida, ładuje go codziennie, ale ja dużo rzeczy robię na telefonie :grinning: ale no Apple Watch okazał się dla mojego męża bublem :face_with_peeking_eye:
Ja mam akurat zegarek sportowy - ładuje go raz na tydzień a i tak się denerwuje, że nie trzyma dłużej :sweat_smile:

1 polubienie

No niestety Apple Watch krótko trzyma to fakt. Ja ostatnio go przed ciążą nosiłam :face_with_hand_over_mouth: Ja też nie zejdę z IPhona bo lubię go i nie wyobrażam sobie przejścia na androida :smiling_face:

Ja też sobie nie wyobrażam innego telefonu jak iPhone , pomimo , że go ładuje codziennie :face_with_peeking_eye:

Ja teraz chyba tez sie zdecyduje na iphone . Jednak jakosc zdjec mnie mega przekonuje , ale jeszcze udaje , ze walcze sama ze soba :sweat_smile:

Ale mój szwagier ma Samsunga s25 ultra i robi też mega zdjęcia :smiley:

Ja tez mam samsunga , ale w porownaniu do iphone to jakos nie jestem usatysfakcjonowana :see_no_evil: wiec w sumie reszta funkcji ktora mnie przekonuje jesnak w androidach odchodzi na drugi plan
Fajne jest to , ze mam ten rysik w telefonie, nie wiem czy w iphone sa takie “wbudowane” w sumie

@asiam1 kup, będzie Pani zadowolona…. I się przyzwyczaisz

Niee , w iPhone nie ma :slight_smile: ja nawet nigdy nie używałam :smiling_face:

Ja uzywam glownie do obrobki zdjec z sesji w lightroom jak potrzebowalam czegos “na szybko” bo tak ba codzien to tez nie uzywalam . Mysle , ze jestem w stanie funkcjonowac bez tego :grin:
@Mamuska357 ja juz chyba nawet przestalam sie oszukiwac , ze biore pod uwage inna opcje . Nawet powiedzialam juz mezowi , ze to czas na przesiadkę na jabłuszko, zdziwil sie , ale nie negowal :sweat_smile::see_no_evil:

Ooo no to super że doszliście do porozumienia !

@asiam1 zawsze możesz sprzedać jak będzie mało używany i jak nowy jak Ci nie spasuje i sprzedasz za dobre pieniądze

Będziesz na pewno zadowolona :smiling_face:

Ja się z samsunga przerzuciłam na iphona właśnie ze wzgledu na zdjecia :blush:

Mysle , ze poczekam jeszcze chwilke , ale ja roczek malej juz napewno przesiade sie na nowy sprzet , tym bardziej , ze juz mi telwfon dudni , ze pamieci nie mam :rofl: a mi zal czegokolwiek usunac