ile km robisz zazwyczaj?
ja w sumie pierwszy raz od porodu dzis zobaczylam ile km wyjdzie bo tak w ostatnim chodziłam aby wyjsv i glowe przewietrzyc a dzis sprawdziłam ile wyjdzie
I ile Ci wyszło ? Ja dziś chciałam dziś zrobić dłuższy dystans ale wyboistą droga zweryfikowała moje plany ![]()
prawie 7km wolny spacer 2 godziny
To super wynik chcialabym tyle przejść
![]()
Spacery robimy po 8-10km i zajmuje nam to 1:40-2h
liczę że jak już będzie cieplej to będziemy więcej spędzali czasu na dworze, bo teraz to max te 2h bo dłużej go nie przeciągnę bo jest głodny
a liczę że jak będzie ciepło to usiądziemy na ławce w parku i go nakarmię
teraz by mi cycek zmarzł jakbym go miała na ławce nakarmić ![]()
![]()
Fajnie że lubi w gondoli podróżować. Mój nie przepadał i chciał być noszony w tym czasie. Rzadko spał w gondoli
A to ja nawet nie zwróciłam na to uwagi, że przy zwykłych czynnościach też się nalicza. Muszę jutro to sprawdzić jak nie zapomnę ![]()
@MamusiaNM ja też mam taki ale GT 4 i jestem zadowolona . Szybciej miałam garmin i nie byłam zadowolona
@Mamuska357 oo cena na prawdę super
Sama muszę się wybrać wlansie na jakiś dłuższy spacer bombką było zimno to się kompletnie nie chciało i człowiek się odzwyczaił
U mnie się to nie nalicza, tylko jak chodzę
Ja sobie próbowałam na tel coś zainstalować ale wszystko co znajduje do liczenia kroków to płatne , i też nie małe pieniądze . Macie jakieś darmowe apki do liczenia kroków ?
Ja używam tylko zegarka, więc nie mam pojęcia . W sumie z tego co kojarzę masz iPhone i tam jest Aplikacja „zdrowie” i nalicza ale to musisz być wszędzie z telefonem
u mnie nalicza apka systemowa huawei wiec nie wiem czy jest coś godnego uwagi
@Magdallenka0897 Android tez ma zdrowie
Ja mam Huawei do zegarka właśnie. A to nie wiedziałam nawet ![]()
czasami niektore telefony nie maja opcji ze liczy i zapisuje jedynie ilosc krokow z zegarka
a przynajmniej słyszałam o takiej sytuacji
Ja też używam apki systemowej “Zdrowie” w iPhone która też jest w zegarku smart watch apple więc ja nic nie wgrywałam dodatkowo
Ja mam od 4 lat Huawei GT2 i super się sprawdza. Fajnie liczy kroki i inne aktywności - sam je wykrywa. Teraz wiem, że są nowsze modele, ale ten śmiga bez zarzutów. Raz na tydzień ładuje. Huawei ma chyba swoją aplikację, ale ja korzystam na iPhonie z aplikacji zdrowie ![]()
Też mam i wlansie muszę ją przetestować
raz na tydzien to i tak luksus przy obecnych miedzy innymi samsung ktire czesto trzeba ładować codziennie albo co drugi dzień
tez mam huawei gt ale 5 i jego ładuje średnio raz na dwa tyg
Ja mój zegarek apple też muszę ładować codzienne jak chce żeby wytrzymał do końca dnia następnego.,
woem… dlatego nie lubie apple w żadnej postaci
za taką cene urządzenia a patrzac na baterie parametry itp to idzie kupić cos lepszego;)
jak ktos kocha apple to jego sprawa. dla mnir jest to nieopłacalne między innymi
i by mialo sens w 100% to musisz miec wszystko z apple…