Zniżki, promocje, rabaty

@ironiczniepateyczna wyspimy sie kiedys :rofl:
moj starszy tez uwagi wymaga , mlodszy wiadome skoki bywaja, z zebami sie zaczyna ale trzeba korzystac i nie marudzic bo przyjdzie czas ze Oni nie będą miec czasu a my go az nadto i naprawde będzie canpol babuszki😂

1 polubienie

O tak xd i wtedy to będziemy pisać gdzie nas boli i jakie maści i herbatki na co​:rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Z moim synem to byśmy kilometra nie przeszli :smile:
@ironiczniepateyczna u mnie syn już nie chce pić wody z niczego innego

Mój jak siedzi w wózku i się po chodnikach gdzie coś się dzieje czyli jeżdżą auta, chodzą ludzie to siedzi i sie rozgląda ale jak stanę to koniec chce wyłazić bo mu się nudzi

Potwierdzam, wysyłka ponadekspresowa :grinning:

Ja ostatnio przeszłam 5,5 km to myślałam że nie dojdę do domu :face_with_peeking_eye::crazy_face:

Ja wczoraj w ramach przygotowań przeszłam 3 km :crazy_face:

2 polubienia

Oo to zawsze cos :see_no_evil: ja pewnie tyle bym nie zrobiła :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

A macie smartwatch ? Sprawdzacie ile dziennie robicie kroków ?

Mam, ale z wózkiem nie liczy mi kroków, wtedy włączam aktywność „spacer” i wiem ile km przeszłam, ale kroków nie mam. Musiałabym wtedy wkładać zegarek do kieszeni ale to trochę dla mnie bez sensu
@ewelka8990 zdziwilabys się ile robisz km na spacerze :wink: jak idę z synkiem w wózku i z jednym psem to w godzinkę na luzie robimy 5 km, a jak idę z drugim to w godzinkę 3 km, bo musi wszystko obwąchać, posiedzieć na chodniku itp

@SylwiaMK to jest utrudnienie jak masz taki zegarek
mi tez nie liczylu teraz zmieniłam i wylapuje drgania. nie wiem czy wszystkie ale dochodzi kilka tysięcy kroków a nie 200
ja z poprzednim dawalam na spacer np to tez lipa bo gubil zaaieg

A ja muszę przetestować. Jak pójdę na spacer w tym tygodniu to sobie go wezmę i sprawdzę czy liczy :rofl: w sumie to sobie też z ciekawości sprawdzę ile km robię

1 polubienie

A jaki teraz masz zegarek ?

Ja mam zegarek sportowy, ale jakoś nie szczególnie zwracam uwagę na liczbę kroków bo zegarki te wykrywają każdy ruch - więc jak będziesz stała w miejscu i np. Obierała na tarce ziemniaki i machała ręką na której masz zegarek to nabijają się kroki :face_with_peeking_eye: więc ja patrzę na liczbę kilometrów na spacerze czy podczas biegania :grinning:

Jak nie macie takiego zegarka a chcecie sobie sprawdzić ile robicie km na spacerze to polecam ściągnąć apke na telefon :wink: jest tego trochę :grinning::muscle:t2:

1 polubienie

obecnie

Huawei gt5 classic
wahałam sie miedzy nim a garminem bo juz badziewia któremu zaraz sie cos psuje czy ekran wypala do pol roku to nie chce

1 polubienie

O to właśnie też sie zastanawiam nad Huawei bo czytałam dobre opinie, obecnie mam garmina venu 2s i jest w miarę ok. Raz był w naprawie jakieś 2 lata temu (chyba miesiąc przed końcem gwarancji:D) i wymienili mi na nowy i do tej pory śmiga. Ale jedyny minus to pasek - od czasu do czasu dostaje uczulenia od niego

1 polubienie

Ja. Kolei w ogóle nie każe zegarków. Jedyny jaki mam to zegarek Apple Smart Watch i kupiłam go by móc nim płacić i odbierać czy sprawdzać wiadomości nie mają telefonu pod ręką

Od poniedziałku promocja na lovele do prania

14,45 zl za 1,4l za mleczko do prania to dobra cena

1 polubienie

Super, koniecznie muszę kupić. Najlepiej z rana bo u mnie w Biedronce jest strasznie mało Loveli jak ostatanio patrzyłam.

1 polubienie

Cena naprawdę rewelacyjna