Zniżki, promocje, rabaty

To może dopiero to wprowadzili w Apple powyżej 14 , bo teraz mam 14 i nie widzę na prawdę tego , nawet w sklepie , ale mam jakieś iMovie i nigdy nawet z tego nie korzystałam

Widziała że jest dostępna od wersji oprogramowania 10.3 chyba . Ja używam iMovie tworzę firmy pamiątkowe dla maluszka ze zdjęć i filmików z podkładem muzycznym

Ja też go nie mam a mam iphona 17 :face_with_peeking_eye:

Przeczytałam w necie że ;
Aplikacja Apple Clips była darmowym programem do szybkiego tworzenia i edycji krótkich filmów na iPhone’a i iPada, oferującym filtry, naklejki i animowane napisy Od 10 października 2025 r. aplikacja została wycofana i nie jest już dostępna w App Store dla nowych użytkowników, choć obecni użytkownicy mogą z niej korzystać dalej :grinning:

Uuu, to się nie załapaliśmy :sweat_smile::see_no_evil: dziękuję za wyjaśnienie :speak_no_evil:

Ja pracowałam w marketingu gdzie mieliśmy tylko maca :see_no_evil: początki to była masakra, miałam wrażenie, że sie nie nadaje nie przez niekompetencję tylko brak umiejętności na macu. :sweat_smile:

Oooo to nawet nie wiedziałam …. ciekawe czemu wycofali. To pewnie jak kupię nowy telefon to mi jej nie będzie

Ja też nie mam tej wbudowane , muszę sobie ściągnąć

Edit: nie doczytałam że nie aktualne , że zostala wycofana :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ooo niezła cena, a ten co miałyście do testów to był pojedyczny czy podwójny ?

glowna nagroda podwojny
wyroznienie pojedynczy
ja mialam wyróżnienie i jeden dostalam. drugi za jakis czas dokupilam i nie żałuję

A to było dawno?
W ogóle się zastanawiałam cze pojedynczy wystarczy

w listopadzie za pazdziernik jak sie nie myle
korzystam z pojedynczego od polowy grudnia
a drugi dokupilam jak weszla nowa butelks i byls w gratisie
pojedynczy jesr spoko ale czas osciagania x2 bo raz jedna raz druga i o tyle minus ze z drugiej moze lecieć
wiec osobiście wole podwojny

Podobno na podwójnym więcej mleka jest. Jak przy pierwszym kpi przeszłam z pojedynczego na podwójny to tak mi się wydawało, ale to też dłużej sciagalam. Bo poj 10 minut, a podwójnym 15

Ale fajniejsi sie trafiło z tym gratisem i butelkami. Ja
Jeszcze nie wiem czy będę potrzebować bo mały albo pójdzie do żłobka albo będzie niania a ja wracam do pracy i nie wiem na ile będę go wykorzystywać….

@daga1271 no tak sie wydaje że podwójny ma większy sens

1 polubienie

Jesli masz fundusze to bierz podwójny bo to super wygoda i oszczędność czasu a przy maluchu każda minuta sie liczy :grin:

Raczej nie chodzi mi o fundusze tylko czy aż tyle będę z niego korzystać i dwa zastanawiam się czy będzie się dobrze przystawać bo nie mam za dużych piersi ….

@Mamuska357 mysle ze rozmiar piersi nie ms znaczenia a dobrze dobrany lejek

Ja kiedyś słyszałam że muszlowe się nie sprawdzają przy dużych piersiach, potem przy małych. Teraz myślę tak jak @MamusiaNM po to jest tyle rozmiarów lejków żeby pasował dla każdego

1 polubienie

Hmmmmm to by było głupie jakby wielkość piersi miało znaczenie w tym przypadku. Ja używałam kolektora muszlowego i byłam rozczarowana więc dlatego tak trochę sceptycznie podchodzę do muszlowego laktatora

kolektor jest super jezeli mowisz o tym butelkowyn
on dziala super jezeli sie rozumie jak go uzyc
dopoki sie nie umie go dobrze zassac to jest do niczego