Tak z tego butelkowego jestem mega zadowolona ale z muszlowego nie bardzo bo wyciekało z niego i ciągle miałam w mleku stanik
bo ten kolektor pokroju “wkladek” to bardziej sluzy do osłony niz zbierania mleka
z niektorych takich kolektorów muszlowych niestety wypływa
Hmmm czyli bardziej polecacie kupić ten kolektor w kształcie butelki ? Ja kupiłam te kolektory z canpola co są dwie sztuki w kształcie tych muszli. I teraz się zastanawiam czy dokupić ten butelkowy ![]()
ja je mam i mi nie wylewa sie bo malo siw zbiera wiec dla mnie sa super
kolektor butelkowy tex mam i uzywalam jak miałam jeden laktator canpol smart sense
Ja wlansie będę chciała bo przy dwóch synach nie miałam
Ja używałam tych canpolowych i mi się nie sprawdziły. Wielokrotnie zamiast kąpać mleko do muszki leciało na stanik. I to nie kwestia założenia bo próbowałam wszystkie opcje…… po prostu się nie przyssawaly i niestety to powodowało takie kłopoty
To ja polecam dwa, tak jak napisałam wyżej. Ja siebie nie wyobrażam już laktatora na jedną pierś ![]()
@Redax33 kolektor butelkowy się przysysa do piersi i przez podciśnienie leci wtedy mleczko troche jak laktator. Ja sobie zakładałam kolektor jak karmiłam jedną piersia a z drugiej mi mleczko leciało, czesto około 40-50 ml się udało. Te kolektory muszlowe z canpola używałam zamiast wkładek laktacyjnych na początku żeby poprostu w miedzy czasie mleko kapało i sie nie marnowało.
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi . Dokupię ten butelkowy, koszt jest nie duży a będę miała dwa rodzaje na wypróbowanie .
Też właśnie wydaje że jak już to lepiej dwa bo wtedy z drugiej kapie , i też w jednym czasie można robić
W dino po 5.99 ogorki ![]()
![]()
![]()
Oooo to jeszcze lepiej ![]()
Moj maz w sb zobaczyl na plakacie ogórki po 5.99 mowi ide beda robil:see_no_evil: pozniej patrze na paragon a tam 12.99 okazalo sie ze ta promka od 4 maja ![]()
![]()
![]()
![]()
Hahaha
Ja często tak ma. Ostatnio poszłam do biedry bo miały być ogórki gruntowe po 6.99zl a się okazało że tylko we wtorek a ja poszłam w środę
i nie kupiłam
Słoiczki kupiłam, ale płatki też by się przydały
chociaz chusteczki bambusowe też dają radę xd
ook fajne ale moj za mlody na te sloiczki
moze pozniej będzie jeszcze ta promka
Ja się dziś wybiorę do biedry po te płatki kosmetyczne bo już mi się kończą
Ja na ostatniej promocji się obkupiłam , ale u nas mały wybór był