Zniżki, promocje, rabaty

Tak z tego butelkowego jestem mega zadowolona ale z muszlowego nie bardzo bo wyciekało z niego i ciągle miałam w mleku stanik

bo ten kolektor pokroju “wkladek” to bardziej sluzy do osłony niz zbierania mleka
z niektorych takich kolektorów muszlowych niestety wypływa

Hmmm czyli bardziej polecacie kupić ten kolektor w kształcie butelki ? Ja kupiłam te kolektory z canpola co są dwie sztuki w kształcie tych muszli. I teraz się zastanawiam czy dokupić ten butelkowy :thinking:

ja je mam i mi nie wylewa sie bo malo siw zbiera wiec dla mnie sa super
kolektor butelkowy tex mam i uzywalam jak miałam jeden laktator canpol smart sense

Ja wlansie będę chciała bo przy dwóch synach nie miałam

Ja używałam tych canpolowych i mi się nie sprawdziły. Wielokrotnie zamiast kąpać mleko do muszki leciało na stanik. I to nie kwestia założenia bo próbowałam wszystkie opcje…… po prostu się nie przyssawaly i niestety to powodowało takie kłopoty

To ja polecam dwa, tak jak napisałam wyżej. Ja siebie nie wyobrażam już laktatora na jedną pierś :grin:

@Redax33 kolektor butelkowy się przysysa do piersi i przez podciśnienie leci wtedy mleczko troche jak laktator. Ja sobie zakładałam kolektor jak karmiłam jedną piersia a z drugiej mi mleczko leciało, czesto około 40-50 ml się udało. Te kolektory muszlowe z canpola używałam zamiast wkładek laktacyjnych na początku żeby poprostu w miedzy czasie mleko kapało i sie nie marnowało.

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi . Dokupię ten butelkowy, koszt jest nie duży a będę miała dwa rodzaje na wypróbowanie .

Też właśnie wydaje że jak już to lepiej dwa bo wtedy z drugiej kapie , i też w jednym czasie można robić

1 polubienie