Santorini mi się podoba , ale tam niestety drogo
Wiesz co, ja takiej zależności nie zauważyłam jak dawałam np przy szczepieniu czy jak ząbki synka bolały. U nas były wodniste po antybiotyku jak ostatnio brał no i jak przechodził biegunke bo złapał Rota w żłobku….
U nas po szczepieniu była bardzo żadna i śmierdząca. Leków żadnych nie bierzemy więc nie pomogę ![]()
Jasne że może tak być. My po kidofenie mieliśmy bardzo rozwodnione kupy. Lekarka kazała przestać podawać
My mieliśmy właśnie pierwsze szczepienie i powiedzieli że może być rzadka. Długo tak było ?
U nas po rotarixie była bardzo rzadka ale to tylko jeden dzień
Czy to możliwe że jeśli zjem dużo borówek to mały robi zieloną kupe ? Wczoraj wieczorem był drugi raz jak taką zrobił a wiem że wypiłam sheika z borówkami
jak to interpretować
Hmmm nie wiązałabym tego z Twoją dietą
i jak coś to maluszek miałby bardziej granatową kupencje jak już
a karmisz swoim mleczkiem :)? Jak jest w ogóle u Was :)?? Już powoli wpadłaś w nowy rytm życia ![]()
?
Zielona kupa jest u nas przy mleku modyfikowanym. Ale ty karmisz tylko piersią ?
Ale tak na samym początku życia to jeszcze może być taka zielona trochę. Czy mieliście już tradycyjnie pomarańczowo musztardowe?
@Redax33 Też czytałam że taka jest od modyfikowanego i za pierwszym razem jak mieliśmy lekki kryzys to dostał i wypił 20 ml bibilon w gotowej wersji jak ze szpitala i następnego dnia była zielona wić wtedy miałam takie ok , a teraz znowu mi taką strzelił a był tylko na piersi, i wtedy i wtedy zjadłam dużą ilość borówek więc to tak powiązałam
@BeataSt w szpitalu po dwóch dniach była taka zielona zielona smolista , a później mi robił takie musztardowe, tylko takie dwie w dziwnych kolorach
Ja bym się nie denerwowała jeśli wrócą normalnego koloru. Ale nie odmawiaj sobie borówek, powinien wrócić normalny kolor niezależnie od tego co jesz ![]()
Ale stresik mimo wszystko jest ![]()
To już chyba stresik będzie z nami zawsze . Ja też miałam przez nietolerancję laktozy i alergię na białko mleka krowiego już tyle rodzajów kup , że jedynie nie wiem jak wyglądają przy rozszerzaniu diety póki co ![]()
U nas kurde wymioty się pojawiły i już sama nie wiem czy to znów zęby, czy odstawienie probiotyku czy coś jednak małej dolega ![]()
A maluszek jest tylko na twoim mleku czy karmisz go mm ? Moj nigdy nie mial takiego koloru kupki na moim mleku
Tylko na moim jest
to taka jednorazowa akcja ale jednak była
No to jest ciekawe. Może faktycznie Borówki mają wpływ ale z tego co wiem to do mleka przenikają składniki odżywcze a nie „wszystko”