To u nas też raz dziennie i teraz jak je normalnie w żłobku i domu to robi stałe więc dość łatwo do czyszczenia
Teraz właśnie zaczynamy się zastanawiać czy zamiast planowania wakacji w Grecji nie zmienić na Bułgarię
Ja jestem rozdarta nie będę ukrywać ![]()
![]()
![]()
Ja tak schizowałam ale nie potrzebnie
bo młoda tak mleko przyswajała że kupki robiła co 3 - 4 dni a ja się bałam że zatwardzenie ma
wylewka wleciala a tu kupka rzadka więc jakby nie patrzeć " na siłę " chciałam? aby dziecko zrobiło kupkę ![]()
Można jeszcze o Grecji pomyśleć bo Korfu jest blisko (2.5h) ale tam gorzej chyba z piaszczystymi plażami jest
Hhhahah bo aż musiałam się cofnąć do głównego tematu bo nie wiedziałam o czym w końcu się tu ma pisać - czy o kupie czy o wycieczkach ![]()
a w sumie to i przecież jak się jedzie na wczasy to kupka też zawsze inna wyjdzie bo inne jedzonko inaczej doprawiane i wątek 2in1 ![]()
![]()
![]()
![]()
Haha
chyba każda mama to zna, że jak kupka za często to narzeka, ale jak później nie ma to już w ogóle tragedia ![]()
Przecież na wakacjach dzieci też kupencjade robią ![]()
![]()
My byliśmy na Korfu i tam ogólnie jest dosc stromo, hotele na wzgórzu i zejście do morza. Kamieniste plaże przy przynajmniej tam gdzie my byliśmy a nie jest to duża wyspa i połowę z autokaru zwiedziliśmy z lotniska
dużo lepsza była Kreta
Tak mi się wydawało, jak tam jechać to tylko na basen przy hotelu
A w Grecji nad jaką wyspą się zastanawialiście ?
Ja byłam trzy lata temu na Zakynthos i mi się bardzo podobało. Teraz myślę o Krecie albo Rodos. Ale to bardzo luźne plany.
Krety i Rodos zwiedzone ; ja kocham Grecję wiec polecam bardzo ![]()
Ja mówię jeszcze się waham, o tyle że do Bułgarii mam lot ze swojego miasta, z drugiej strony powiem ci tylko tyle że tej naprawdę to mi obojętnie czy polecę Warszawa, Radom, Lublin, Rzeszów bo i tak tym razem już nie mam takiej “przewagi” aby ktoś nas zawiózł bo już przy dwójce dzieci to trzeba się zawieźć na to lotnisko
My byliśmy na Rodos i się zakochaliśmy
sle nie chciałabym wracać w to samo miejsce
Ja byłam na Zakynthos, Rodos i Korfu. Też bardzo lubię Grecję i myślę żeby kiedyś jeszcze na Kretę leciec
Ja też byłam na Rodos i na Krecie i chciałabym bardzo na Zakhyntos i myślę że w przyszłym roku polecimy już z córeczką.
Dziewczyny wrócę do ![]()
Wiem że po szczepieniu na rotawirusy gorzej bąki śmierdzą I te kupy mogą być inne, a czy zdarzyło Wam się też po lekach? Ja mam wrażenie że po pedicetamolu córka ma bardziej wodniste ![]()
Które miejsce najlepiej polecasz?
Rodos nam się najbardziej podobał , jednak na Krecie więcej do zobaczenia też płynęliśmy z Krety na Santorini
. Grecję kontynentalną też bardzo lubię ale to już rwlaczej bez dzieci ![]()