na szczęście mnie to nie spotkało
Ja na nogach nie mam więc chyba z tych kiedyś też nie będę miała
u mnie na nogach tez nie ma jeszcze i mam nadzieje ze sie nie pojawia
Mnie na szczescie żylaki jeszcze dotknęły. Jednak moja kuzynka po porodzie ich dostała.Niestety ma je do dnia dzisiejszego.
Trzeba dbać o siebie zarówno w ciąży, jak i po niej. jeśli żylaki wystąpią, bezwłocznie trzeba iść do lekarza
te żylaki to podstępna na początek nie daje znać potem dokucza ale tego nie da się przeiwdzieć
ja wsrod moicg kolezanek nie spotkalam sie z zylakami warg sromowych raczej mowily o hemoroidach wiec moze n ie sa to takie czeste przypadki
też pierwszy raz tu się z tym spotykam
Co do żylaków wartg sromowych to coś co się bardzo mało mówi na ten temat.
nie słyszałam wogóle
Myślę, ze jakby lekarz zauważył, taka przypadłość to na pewno by zastosował jakaś profilaktykę.
a moze one tak czesto nie wystepuja dlatego o tym sie tak glosno nie mowi. Moja lekarka mowila ze moga wystapic hemoroidy ake nic nie wspominala o zylakach
ja nie słyszałam o takiej dolegliwości
widać że żylaki potrafią już nawet zaatakować bardzo nietypowe miejsca - widać wszystkiego można się spodziewać
ja o zylakach to pierwszy raz czytam hemoroidy owszem sama je mialam pare razy przed ciaza i w trakcie niestety tez.
ja miałam po ciązy hemoroidy ale szybko odeszły
też nie słyszałam o żylakach w takim miejscu
pierwsze słyszę o takich żylakach to chyba straszna rzadkość
widać że wszystkiego można się spodziewać i jest to praktycznie nie douwierzenia
żylaki na nogach to wiem ale w takim miejscu to aż nieprawdopodobne.