Straszna taka dolegliwość. Dobrze jednak wiedzieć, że coś takiego jest.
Na pewno taka dolegliwość jest bardzo męcząca i dokuczliwa.
Ja wiem jakie uciazliwe moga byc hemoroidy to juz ie wyobrazam sobie takich zylakow. co my sie musimy nacierpiec w ciazy.
Pierwsze słyszę. Jak czytam te artykuły to sobie myślę że już jeden poród i ciąża za mną a tak mało o niej wiedziałam i wiem
A to jest coś takiego?
Ja dopiero tutaj o wielu rzeczach sie dowiedzialam gdyby nie niektore artykuly to bym do tej pory nie wiedziala.
Współczuje wszyskim których ta przypadłość dotknęła. Mnie na szczęście ominęła
szczeze mówiąc nie wiem czy miałam to czy nie. Mogłam tego nie zawuażyc
Czasem chyba wielu rzeczy warto nie wiedzieć, spokojniej sie tą ciążę przechodzi a nie nastawia na wszelkie możliwe objawy i dolegliwości. Wydaje mi się, ze lekarz jak sie bedzie coś działo to poinformuje np. o takich żylakach.
na pewno jeżeli jest to coś strasznego i niepokojącego to lekarz o tym poinformuje
raczej gdyby sie pojawily takie zylaki to je widac i jest to bolesne
Ja o czymś takim wcześniej nie słyszałam. DObrze wiedziac , ze jest coś takiego/
też pierwszy raz słyszę o żylakach warg sromowych
może ma to więcej kobiet ale mało kto chciałby o tym mówić.
z kolezankami to sie rozmawia na ciekawsze tematy raczej o takich krepujacych sprawach malo ktora mowi
u mnie nie było z tym problemu
bo to raczej jest troszke wstydliwy temat, więc może po prostu o tym nie mówią
czy to pan ginekolog czy pani przy żylakach warg sromowych na pewno powinnyśmy udać się do lekarza, a jedyne co same możemy zrobić to chyba więcej leżeć i nie stać za długo
Ja uważam że w takich przypadkach powinniśmy jak najszybciej udać sie do lekarza i to bez róznicy czy to będzie pan czy pani.
zgadza sie nie ma co z tym zwlekac przeciez to nic strasznego u kazdego moze to wystapic