Paczka wypas i naprawdę kampol robi wszystko żeby dopieścić swoje forumowiczki testerki ![]()
![]()
![]()
@olas7000
EverydayMe | Konkursy - wygrywaj nagrody z łatwością Na tej stronie są różnego rodzaju konkury i testy różnych produktów.
Myślałam że prlagros to tylko z everdydayme ![]()
![]()
Jaki pakiet! <3 Praktyczny, na wyjazdy, super! Jednorazowa ręczniki to jest game changer, ja sama uwielbiam z takich korzystać, a dla maluszka to już w ogóle strzał w 10! Jestem właśnie w trakcie kompletowania wyprawki i głowa już pęka
W związku z tym nie mam nic przetestowanego, więc byłby to fajny pakiet na start <3 Mamuśki, co polecanie na start? A może coś jest zbędne właśnie i lepiej poczekać z zakupem?
Jest bardzo dużo wątków wyprawkowych, warto poszukać w lupce i poczytać
warto też odświeżyć taki wątek wpisując nowy komentarz.
Tenaty wyprawkowe:
Wyprawka do szpitala dla mamy i dziecka
Wyprawka dla noworodka i jej ilośćWyprawka - must have
Wyprawka dla pierwszego dziecka - co warto kupić?
@karolina27034 Okazało się że jest to maszynka, tak że ja wprowadziłam w błąd
Właśnie się mega zdziwiłam…… czarny czy biały też byłby super. Chodź cielisty w sumie do wszystkiego pasuje i jest uniwersalny.
Mój mąż też umie i nastawia pranie. Gorzej z powieszeniem bo to czeka na mnie, zresztą wolę bo on jakoś tak byle jak wiesza
Ja ostatnio złapałam się na tym że kupuje tylko cieliste biustonosze bo one się nie odznaczają pod ubraniem- przy białym jednak się odznacza, zwłaszcza- do białych koszul itp
Inne kolory biustonoszy jak miałam to ubierałam tylko zimą pod swetry ![]()
To ja czarne noszę bo jak ubieram podkoszulki ciemne czy bluzy to ubieram czarno. Cieliste lubiłam w lecie bo i można ubrać białą koszulkę i brązową i kolorową i nie ma różnicy bo do każdej pasuje
Ja tez sie dolaczam do tej prosby ! Kocham ten stanik a to na chwile obecna jedyna “kolorowa” rzecz , ktora mam z ciuchow
i byloby super gdyby pojawila sie nowa wersja kolorystyczna czyli czarna ![]()
Jasne, dam znać 🩵 ale pewnie wieczorem, bo paczka dojechała, ale dziś jakiś ciężki kryzysowy dzień u malucha, więc jeszcze nie ogarnęłam ![]()
![]()
@SylwiaMK ja też piorę w pralce wszystko w woreczku na bieliznę i na razie przetrwał ![]()
Tak mi się kojarzyła na nazwa firmy ![]()
Mały Edit mojej wypowiedzi o pralce
pranie w pralce wiąże się z tym, że kolor stanika może się lekko zmienić, oczywiście nie musi, wystarczyło by chyba prać go z białymi rzeczami, a ja najwidoczniej tego nie przestrzegałam
po prawej moj stary, po lewej nówka sztuka ![]()
![]()
@Wesola95
Z jakiej firmy są te staniki ?
Tak że będą maszynki
Canpol
to są te które dostałyśmy w tym msc do testów ;))
Wygląda na taki porządny
To mój sportowy wyglądał kiedyś tak jak wrzuciłam do prania z ciemnymi
w ogóle kiedyś mnie podkusiło i miałam kilka poplamionych rzeczy to włączyłam w pralce program odplamianie - skończyło się tym że plamy zeszły ale kolor z ciuchów też i miałam większość rzeczy pofarbowanych. Już mniejsza ze skarpetkami ale miałam tam kilka ładnych bluzek i spódnic które po praniu juz nie nadały się na wyjście. Od tamtej pory prore wszystko na programie mieszane delikatne ![]()
![]()
![]()
![]()
W sumie jak tak patrzę na to zdjęcie to chyba nawet ten sprany podoba mi się bardziej ![]()
Hahahahja no to nieźle, przynajmniej masz dwa kolory prawie biały i cielisty ![]()
![]()
![]()
@olas7000 nie musisz tworzyć osobnych komentarzy do każdej wypowiedzi. W jednym komentarzu możesz odnieść się do różnych osób używając małpki @
stworzyłaś nowy kolor
czekam jaki będzie następny ![]()
![]()