Dziewczyny, stoję przed wyborem laktatora, który polecacie. Czy do 300 zł da się kupić dobry laktator? Nie chcę płacić za markę a za funkcjonalność. Z góry dziękuję za odpowiedzi ![]()
Wpisz w lupke jest bardzo dużo postów na ten temat ![]()
Moze tu znajdziesz odpowiedź
Tutaj też jest wątek z niedawna.
Można odświeżyć już istniejący wątek.
Jest dużo wątków o tej tematyce @Katizii wpisuj w kupkę jeżeli interesują cię jakieś tematy ![]()
![]()
@Kalusia161
dokładnie tam jest duzo cennych informacji plus warto zerknac tutaj Opinie testerek (edycja październikowa 2024) laktator muszlowy Hands-free, kolektory, wkładki laktacyjne, wkładki hydrożelowe, butelki do przechowywania mleka i osłonki na piersi
Opinie testerek (październik 2025) laktator podwójny muszlowy premium SmartSense, wkładki laktacyjne czarne i białe oraz kompresy żelowe na piersi
może na vivted jest sporo nawet oryginalnie zamknuyete, polecam też zwykły ręczny w media ekspert za 26zl kupiłam. na początku laktacji z muszlwoego po pół godzinnej sesji nie zebralo nic, a ręcznym zbierało doepiro jakoś 2,5 tyg po początku przygody zaczęło łapać muszlowymi po 20min sesji teraz już po 5min łapie a ręczny też mam że sobą np jak gdzieś wychodzę
Na początku miałam ręczny z apteki, ale gdy już laktacja się rozruszała to sprawdza mi się muszlowy smart sense od canpola, wystarcz jedna muszla bo ściągam z piersi gdy malutki zjada z drugiej, bardzo pomocne do robienia małych zapasów na wyjścia
Ja ręcznym chyba bym się zajechała psychicznie. Tym bardziej, że byłam KPi ![]()
![]()
To prawda mialam reczny pompowalam godzine a mleka jak dla kotka ![]()
![]()
powiedziałam nigdy wiecej chyba ze ktos ma czas pompowac pół dnia ![]()
![]()
ja w poprzedniej laktacji kupiłam reczny najtanszy byle co bo bylam poza domem a z racji bycia kpi nie mialam czym odciagnac to malo mi piersi nie eksplodowały. jak szybko kupilam to jeszcze szybciej się pozbyłam.
podziwiam kobiety ktore odciągają recznym bo ja nie mam cierpliwości do tego i az tyle mleka by tak super działało jak pokazuja ![]()
Szukaj w lupce , ale odpowiadając na pytanie to tak z Canpol są świetne laktatory poniżej 300 zł
Ja bym chyba zapaści nerwowej przy ręcznym dostała. Dostawałam przy elektrycznym butelkowym, a co dopiero jakbym ręcznym miała ściągać…