Mam płatną wersję
![]()
Podziwiam was za taka ilosc aplikacji dla dzidzionów ![]()
ja to nawet zapominałabym wpisywac to wszystko do tej apki i bym chyba zgłupiala
ja jak sie zaczela akcja porodowa to mialam aplikacje skurcze wersje darmową i nam teraz dziecko gdzie wpisuje wage i wzrost
Mi lekarz powiedział żebym ściągnęła baby kicks ale jakoś ciężko mi z tą aplikacją się oswoić. Jakoś nie mogłam ogarnąć jej.
Ściągnęłam też spacerek bo widziałam dużo poleceń.
Ja też korzystam z Preglife
co tydzień ze starszą córką (5 lat) odkrywamy jakim owocem jest aktualnie bobas
po urodzeniu córki korzystałam jeszcze z Dziecko+, dzięki temu wiem kiedy np.wyszedł jej pierwszy ząbek i który to był (bez tego pewnie bym nie pamiętała, bo nigdzie indziej tego nie notowałam) ![]()
O tak ta aplikacja do skurczy , mega mi się przydała
Ja używałam ciąża + sprawdzałam tygodnie, kalendarz co w danym tygodniu się dzieje i czytałam artykuły.
Skurcze zaznaczałam w aplikacji contractions też super czytelna i bardzo polecam.
Miałam też baby kicks ale jakoś długo nie mogłam wyczuć tej aplikacji, po 10 zaznaczonych kopnięciach się wyłączała sesja a mi kazali liczyć czy jest 10 na godzinę i jak jest to super i liczyć dalej.
Ciąża + też mam , super aplikacja
a co do kopniaków to żadnej nie instalowałam ![]()
Dziecko+ używamy z mezem zeby kontrolwoac wage i centyle. Zainstalowałam Jak . Mielismy problem z waga Malej.
Chwile uzywalam Babcare - ale ttlko do zapisywania godzin karmienia i ilości mleka woec tutaj wiecej się nie wypowiem.
Też mam tą aplikację i preglife też super aplikacja i często wykazują jakieś promocje/rabaty
Ja używałam preglife i super była. Mamuśki czy któraś korzystała z aplikacji napper do snu dziecka ?
@magdap_96 wydaje mi się ze @usmiechnietaMama gdzieś o niej pisala ![]()
Tak, ja używam cały czas od 4,5 msc
uwielbiam tą aplikację bo mi pięknie wylicza drzemki i czasem jestem w szoku, że potrafi to tak pięknie wyliczyć co do minuty
oczywiście czasem się coś rozjedzie bo też nie wyobrażam sobie funkcjonować pod tą aplikację, ale uważam, ze jest bardzo pomocna
mam płatną wersję.
Apropo apek tu zapytam , macie jakąś do liczenia kroków ? Tylko też fajnie jakby nie były płatne , ![]()
Stricte do liczenia kroków nie znam, ale do aktywności polecam - strave
można rejestrować czy to spacer czy y bieg czy rower czy co tam chcesz
Ja mam zdrowie Huawei połączona z zegarkiem ![]()
Ja się teraz wkurzam na kroki w zegarku bo garmin według instrukcji powinien dawać radę z liczeniem z wózkiem a w praktyce nie liczy dobrze kroków. Ale jak liczył dobrze to byłam zadowolona z tej apki garnin. Ale wcześniej chyba też miałam jakąś apke z Huawei do liczenia kroków ale z tel a nie z zegarkiem
Ja mam zegarek teraz od męża… i o ile km trasy itd fajnie pokazuje. O tyle krokow na spacerze nie liczy. Tylko jakoes średnie i ze czasem niby 200 krokow zrobilam a przeszlam 4km ![]()
Z zegarkami jest taki problem, że jeśli nie mamy włączonego treningu ani GPS to pomiar aktywności bywa bardzo niedokładny. W moim przypadku gdy ręka leży na rączce wózka to zegarek praktycznie nie wykrywa kroków. Z drugiej strony kiedy leżymy na kanapie i jemy popcorn, ręka cały czas pracuje, więc zegarek potrafi naliczyć całkiem sporo krokow ![]()
Najlepszym rozwiązaniem byłoby chyba założenie zegarka na noge
Tylko wtedy istnieje ryzyko, że ktoś pomyśli, że nosimy elektroniczny dozór haha
Hihihi przypomniało mi się jak był u nas wujek i ciocia i mieli te same zegarki z samsunga , i było tak że cioci liczyło kroki a wujkowi szwankował i dziwnie liczyło więc mówię że jak masz na ręce to będzie to rękomierz i liczy ruchy ręki a nie nóg i stąd masz dziwne pomiary ![]()
Ja miałam garmin to nie byłam zadowolona… liczył mi nawet kroki jak jechałam samochodem albo coś robiłam a teraz mam Huawei i o wiele lepszy i liczy tylko jak chodzę i ręką nie muszę ruszać