Aplikacje przydatne w ciąży

Mam płatną wersję :smile: :grinning:

1 polubienie

Podziwiam was za taka ilosc aplikacji dla dzidzionów :joy::see_no_evil: ja to nawet zapominałabym wpisywac to wszystko do tej apki i bym chyba zgłupiala :face_with_hand_over_mouth: ja jak sie zaczela akcja porodowa to mialam aplikacje skurcze wersje darmową i nam teraz dziecko gdzie wpisuje wage i wzrost

1 polubienie

Mi lekarz powiedział żebym ściągnęła baby kicks ale jakoś ciężko mi z tą aplikacją się oswoić. Jakoś nie mogłam ogarnąć jej.
Ściągnęłam też spacerek bo widziałam dużo poleceń.

Ja też korzystam z Preglife :smiling_face: co tydzień ze starszą córką (5 lat) odkrywamy jakim owocem jest aktualnie bobas :slight_smile: po urodzeniu córki korzystałam jeszcze z Dziecko+, dzięki temu wiem kiedy np.wyszedł jej pierwszy ząbek i który to był (bez tego pewnie bym nie pamiętała, bo nigdzie indziej tego nie notowałam) :sweat_smile:

1 polubienie

O tak ta aplikacja do skurczy , mega mi się przydała

Ja używałam ciąża + sprawdzałam tygodnie, kalendarz co w danym tygodniu się dzieje i czytałam artykuły.
Skurcze zaznaczałam w aplikacji contractions też super czytelna i bardzo polecam.
Miałam też baby kicks ale jakoś długo nie mogłam wyczuć tej aplikacji, po 10 zaznaczonych kopnięciach się wyłączała sesja a mi kazali liczyć czy jest 10 na godzinę i jak jest to super i liczyć dalej.

Ciąża + też mam , super aplikacja :face_holding_back_tears: a co do kopniaków to żadnej nie instalowałam :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Dziecko+ używamy z mezem zeby kontrolwoac wage i centyle. Zainstalowałam Jak . Mielismy problem z waga Malej.
Chwile uzywalam Babcare - ale ttlko do zapisywania godzin karmienia i ilości mleka woec tutaj wiecej się nie wypowiem.

1 polubienie

Też mam tą aplikację i preglife też super aplikacja i często wykazują jakieś promocje/rabaty

1 polubienie

Ja używałam preglife i super była. Mamuśki czy któraś korzystała z aplikacji napper do snu dziecka ?

1 polubienie

@magdap_96 wydaje mi się ze @usmiechnietaMama gdzieś o niej pisala :slight_smile:

2 polubienia

Tak, ja używam cały czas od 4,5 msc :grinning: uwielbiam tą aplikację bo mi pięknie wylicza drzemki i czasem jestem w szoku, że potrafi to tak pięknie wyliczyć co do minuty :grinning: oczywiście czasem się coś rozjedzie bo też nie wyobrażam sobie funkcjonować pod tą aplikację, ale uważam, ze jest bardzo pomocna :grinning: mam płatną wersję.

1 polubienie

Apropo apek tu zapytam , macie jakąś do liczenia kroków ? Tylko też fajnie jakby nie były płatne , :smiling_face:

Stricte do liczenia kroków nie znam, ale do aktywności polecam - strave :wink: można rejestrować czy to spacer czy y bieg czy rower czy co tam chcesz

Ja mam zdrowie Huawei połączona z zegarkiem :slight_smile:

Ja się teraz wkurzam na kroki w zegarku bo garmin według instrukcji powinien dawać radę z liczeniem z wózkiem a w praktyce nie liczy dobrze kroków. Ale jak liczył dobrze to byłam zadowolona z tej apki garnin. Ale wcześniej chyba też miałam jakąś apke z Huawei do liczenia kroków ale z tel a nie z zegarkiem

Ja mam zegarek teraz od męża… i o ile km trasy itd fajnie pokazuje. O tyle krokow na spacerze nie liczy. Tylko jakoes średnie i ze czasem niby 200 krokow zrobilam a przeszlam 4km :stuck_out_tongue_winking_eye:

Z zegarkami jest taki problem, że jeśli nie mamy włączonego treningu ani GPS to pomiar aktywności bywa bardzo niedokładny. W moim przypadku gdy ręka leży na rączce wózka to zegarek praktycznie nie wykrywa kroków. Z drugiej strony kiedy leżymy na kanapie i jemy popcorn, ręka cały czas pracuje, więc zegarek potrafi naliczyć całkiem sporo krokow :sweat_smile:
Najlepszym rozwiązaniem byłoby chyba założenie zegarka na noge :smile: Tylko wtedy istnieje ryzyko, że ktoś pomyśli, że nosimy elektroniczny dozór haha

1 polubienie

Hihihi przypomniało mi się jak był u nas wujek i ciocia i mieli te same zegarki z samsunga , i było tak że cioci liczyło kroki a wujkowi szwankował i dziwnie liczyło więc mówię że jak masz na ręce to będzie to rękomierz i liczy ruchy ręki a nie nóg i stąd masz dziwne pomiary :rofl:

Ja miałam garmin to nie byłam zadowolona… liczył mi nawet kroki jak jechałam samochodem albo coś robiłam a teraz mam Huawei i o wiele lepszy i liczy tylko jak chodzę i ręką nie muszę ruszać