Wiesz mogę zabrać 4 walizki więc jak już to wezmę dodatkową walizkę zamiast spacerówki ale dla kogoś kto ma ograniczony bagaż spacerówka może być dobrym pomysłem ![]()
![]()
Jako dodatkowo do obiadu :))
Aktualizacja - nie do obiadu , przepraszam.
To jako dodatkowa akcja , i każde dziecko w szkole , też sa np jablka , marchewki, kefiry, rzodkiewki to wszystko zamienne oczywiście. I za go gmina płaci i przywożą to hurtem do szkoły codzinnie ![]()
Mleko Łowicz ze słomką 1,5 % , a rok temu było łaciate ![]()
Ale to zawsze dostawało się smakowe. Nie słyszałam nigdy o zwykłym
@Karcia mam dla Ciebie update
wlasciwie nie dla dziecka, ale moze sie przydac. Moj Brat wybral sie do krainy Mikolaja z corkami i podczas zabawy soplami rozcial sobie reke, dosc gleboko, na tyle ze musial pojechac do szpitala bo mu sie to otwieralo. Strasznie zalowal ze nie wzial ze soba stripow na rane bo tym mu to zakleili ![]()
Hihihi @Karcia jedno jest pewne - z naszymi pomysłami OD RAZU BIER walizę 25Kg dla syneczka ![]()
![]()
![]()
![]()
nawet nie o ciężar chodzi , a o ilość aptecznych polecajek ![]()
![]()
a tak serio jak lecicie na 3 tygn to ja bym wzięła składana mini miskę i ciut proszku żeby przeprać koszulki czy stroje bo na bank nie brałabym na każdy dzień np koszulki, spodek , stroju .ja np po polowie dnia w sensie przed kolacją jak brałam prysznic tam to już miałam koszulkę do rzeczy budnych ale lataliśmy na tydzień wiec to całkiem co innego ![]()
@MamaSloneczka Gdzieś ty wyczytała że na 3 tyg ? ![]()
![]()
Chyba bym zwariowała. Napisałam tak gdzieś?, kurcze może napisałam przez orzypadek. Na tydzień lecimy. Nie stać mnie na 3 tygodniowe wakacje all-inclusive w Tunezji ![]()
![]()
![]()
Coooo ? Hahah to czemu ja myślałam że na 3 tygn ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O Jezu hahaha , 3 tyg to chyba by było za długo
bawcie się tam dobrze i odpocznijcie ![]()
Był w miasteczku Mikołaja tym w Finlandii? Ja planuje się wybrać w przyszłym roku ![]()
Na Dominikanie byliśmy 2tygodnie i to było zdecydowanie za długo. Tydzień to max jak dla mnie
Tak kolo Rovaniemi. Ale jest hardcorowcem bo plyneli promem i pozniej jechali pocigiem i autobusem. A dziewczyny maja 5i 7lat. Nigdy w zyciu nie zabralabym takich dzieciakow na tak dluga podroz. Z reszta on tez juz sie z tego wyleczyl ![]()
My też tylko tygodniowe i już pod koniec zwykle stwierdzamy, że dłużej to by było męczące ![]()
O kurde ja też jakoś nie mam odwagi na takie długie wakacje i tak daleko, tym bardziej z malutkin dzieckiem.
Podziwiam!!
Aczkolwiek wioska świętego Mikołaja to mój must have w wycieczkach
także naprawdę mu zazdroszczę!
tak samo chciałabym odwiedzić norweskie Lofoty, cudowne miejsce
Mam znajomego co z niemowalkiem po Indiach się pałętał, z tym że on milosnik3 podróży wjec nie odpuścił i zabral dziewczynę i dziecko ![]()
Ja Lofoty też bym chciała odwiedzić. Na razie na Instagramie cieszę oko ![]()
@ironiczniepateyczna my w tamtym roku w ferie byliśmy 9 dni na Malcie i faktycznie ostatniego dnia już tęskniłam za domem
a jak zawsze pojedziemy na 7 dni to czuję niedosyt, że przydałyby się jeszcze ze dwa
człowiekowi nie dogodzi ![]()
9 za dużo 7 za mało. Następnym razem leć na 8 ![]()
![]()
![]()
@Karcia teraz z dwójką to nie wiem czy na 3 dni się uda ![]()
![]()
![]()
Hahaha no tak bo z dwójką to już nie wyjazd a wyprawa ![]()
![]()