Biegunka w ciąży

Wtedy to toaleta stanie się twoim salonem 

Julia, ładnie powiedziane hah

Hahah no toaleta salonem dobre. :-D:-D No mój siedzi główka,ale jak się wierci to czasem szybko trzeba lecieć

Hehe dobre :d

Nati poczekaj aż zaczniesz czuć jego ruchy i jak będzie kopał po pęcherzu.. Auć.. 

Potwierdzam, też parę kopniaków w pęcherz odebrałam :)

U mnie najintensywniej 26-27tc kopal w pęcherz i szalal że brzuch skakal na wszystkie strony 😲

Tego się właśnie obawiam ☺ tych kompiec ☺ ale dam rade pewnie wspaniały czas ☺ a kiedy u was były pierwsze takie ruchy kopniecia?

Moi to chyba najmocniej po 30 tygodniu kopali, wcześniej takie delikatne raczej. 

Nati w pierwszej ciąży 22 tydzień,teraz w 18 zaczęło się pole bitwy w moim brzuchu 😊

nati, będziesz czekała na te kopniaki, zobaczysz ;) Przynajmniej ja tak mam, wiem, że z małym wszystko w porządku, zwłaszcza jak mu się zdarzy bardziej leniwy dzień.

U mnie to też właśnie po 30 tygodniu się zaczęły mocniejsze kopnięcia, a teraz częściej czuję, jak mały się po prostu wierci.

Ja to teraz tęsknię za tymi kopniakami. Fajnie byłoby znowu to poczuć.

Nati ja jestem w 1 ciąży i takie kopniaki które już były wiadome poczułam w 20 tygodniu 😊 najczęściej przed snem jak się  kladlam na pleckach 😊😊

Tak przed 30 tygodniem to jest to szalenstwo, mi się aż czasem śmiać chciało tak to fajnie wyglądało 

☺ wysłanie czytałam ze w pierwszej ciąży czuć ruchy później a w drugiej to już w 18 tygodniu ☺ ja 17 tydzień to jeszcze chwile musze poczekać ☺

Nati no ogólnie jak czujesz takie "bulki" w brzuszku to możesz się domyślać że to dzidzius ale są tak delikatne że w pierwszej ciąży ciężko sobie to wyczaic.  

Ja czułam w 16 lub 18 jakoś jak dobrze pamiętam, ale na początku to inne uczucie niż później. Ja mam odrazu uśmiech na twarzy. 

Czuje ze jak przejdę przez poród to pierwsze co zrobię to chyba się rozpłacze 

No w drugiej ciąży szybciej takie delikatne to już czułam teraz w 16,ale pożądne uderzenia w 18 . Ryż jak ktoś jest szczupły to ponoć szybciej czuje

Anulka jest tyle emocji związanych z tym porodem że po nim faktycznie będzie płacz.  MMi się teraz zaczyna faza na porządki. 

Anulka będziesz płakać że szczęścia jak dostaniesz dzieciątko na brzuch ❤️ ja płakałam a lekarka się pytała czy tak boli szycie! Położna do niej mamusia że szczęścia płacze �