Biegunka w ciąży

Ja ryczałam przed, w trakcie i po porodzie :p położne się śmiały, że ja taka wrażliwa, że na widok wenflonu w ryk. A ja jestem taki typ co zaraz ryczy na wszytsko z nerwów po prostu. 

Oj tak to jest wspaniałe uczucie, czuć kopniaki w brzuchy takiej istotki ktorej sie jeszcze nie widziało 🥰 

Ja po prodzie bylam w szkolu patrzylam z niedowierzaniem na ta mala istote i pozniej 2-3 tygodnie nie dochodzilo do mnie ze mam dziecko.

Ja do tej pory nie mogę uwierzyć, że będę mama, chociaż już blisko 

Ja jestem codziennie zaskoczona i zachwycona tym ze takie cudo mam w ramionach ;)

Ja juz rycze często mężowi ze mamy w brzuszku szczęście a jak się urodzi to będzie taka euforia płaczu ze cala porodowke zaleje ☺

Nati no potem jak się czegoś nauczy nowego to też się płacze ze szczęścia :D 

Już niedługo ♥ 

Mazia dziecko na brzuchu to wspaniałe uczucie. Ja byłam zdziwiona jak to możliwe, że ta mała istotka zmieściła się w brzuszku

Ja w 16 tygodniu poczułam pierwsze ruchy.

Pewnie trochę minie zanim do mnie też dotrze, że mam dziecko :)

Mnie ciągle zadziwia jak patrzę na córkę,że kiedyś była mała fasolką,a teraz taka duża dziewczynka i jakie to cudowne,że powstaje człowiek :-:-)

mazia a zobaczysz jak urodzisz jak bedziesz widziec jak rosnie :) moja 11 miesiecy od komoreczki do 9 kg dziewuchy :)

Patrzę na starszego syna i mam wrażenie ze jest już taki „dorosły” w porównaniu do tego maluszka, ze się nadziwić nie mogę kiedy to pierwsze tak szybko urosło a to drugie ze może być takie malenkie

Kosiaszka87 moja już dwa latka :-D teraz czekamy na synka :-) i własnej to ona mnie zadziwia

Uważacie zw miłość matki do dziecka jest naprawdę największą 

To też jest coś niesamowitego że jeszcze tego dzidziula nie widzisz a już wiesz jak bardzo go kochasz 

Sam miód na serce ☺ 

Lauraq no tak jeszcze nie znasz,a już tak bardzo kochasz :-) 

W ogóle kiedyś ktoś mi powiedział,że ja już mama się staję i to czuję jak zachodze w ciążę bo noszę dziecko w sobie, a mąż dopiero się poczuje tatą jak weźmie na ręce, zobaczy

Bo ja do tej pory cały czas myślałam że jak urodzę to odrazu pójdę do pracy no może tak po miesiącu a teraz z dnia na dzień nie mam iść tam nawet ochoty

Anulka poważnie chciałaś tak syzbko wracac ? No chyba,że to Twój biznes to rozumiem