I takoe BF to ja rozumiem . Dzis w biedronce byl tez proszek i plyn lovela 1+1
Wiec black week poszedl w ruch ![]()
a cena loveli normalna, bo jak sprawdzałam ostatnio to były jakieś te ceny zawyżone.
A pochwal się tym szaliczkiem, od jakiegoś czasu rozglądam się za kaszmirowym ![]()
Wzięłam ten beżowy komplet, on jest z butiku MDE Studio
ale dopiero u mnie będzie jutro/pojutrze ![]()
O ludu najpierw myślałam, że to wszystko jest Twoje na każdy dzień tygodnia
a potem doczytałam że bez jest Twoj
piękny komplet , uniewersalny i pasuje do każdej stylizacji
ooo do kocyka z Colorstories bedzie pasował - musisz dziewczynom podesłać co do kocyka dokupiłaś ![]()
![]()
![]()
Wszystkie kolory są śliczne.
Haha, jakbym tak poszalała z kompletem na każdy dzień tygodnia to by chyba mąż zwariował ![]()
Faktycznie! Będzie pasował do kocyka
nie wpadłam na to ![]()
A dla faceta czasem czy błękit czy beż jeden pieron i moze by nie połapał ze masz kilka ![]()
![]()
Czy mi coś nie dziala czy na ich stronie są kompletne pustki? Nie mam żadnych produktów ![]()
Czyli BF zadziałało i wyprzedane
Ahaha właśnie widzę że pustki na stronie, ale ja też nie sprecyzowałam!
na Facebooka do nich wejdź tam wrzucają co mają
oni mają butiki stacjonarnie, ale też wysyłają rzeczy - jak się chce żeby wysłali to musisz do nich napisać na messengerze co potrzeba i wtedy oni dają znać co i jak i ile przelać i Ci wysyłają ![]()
Aaaa takie buty. Nie jestem przyzwyczajona do takiej formy zakupów. Trochę jak te transmisje na facebooku ![]()
Trochę tak, ale byłam raz u nich stacjonarnie więc jak coś to istnieją i to nie żaden fejk
moja paczka też jest już w drodze, dam znać jakby się okazało, że zamiast zamawianego kompletu wysłali skarpety ![]()
Transmisje live to też nie na moje siły …
Ja ostatnio bardzo polubiłam transmisję , jak leci jakaś jak karmie małą to lubię oglądać .
Ja jakoś nie widzę żadnych fajnych, a jak jest coś fajnego to pisze tam komentarze i nikt ich nie widzi
Zawsze sprawdzam jakie są zasady zwrotów
szczególnie patrzę czy mogę oddać stacjonarnie by było szybciej. W sklepach w których robię nigdy nie miałam problemu choć znam historię gdzie znajomi nie doczytali i się okazało że zwrot był tylko na kartę podarunkową
Nie hahahha daj spokój jestem rozczarowana tym wszystkim
Ja nie mogę ich oglądać. Irytuje mnie takie sztuczne zachowanie kobiet, które te ubrania prezentują. Pomijam fakt, że najczęściej są to jakieś chińskie, plastikowe „szmaty”, a przynajmniej ja na takie trafiam. Za każdym razem jak słyszę to ich „ kochane, teraz super koszuleczka”
Ceny jak z kosmosu, a jakoś materiałów naprawdę kiepska na większości, jakie oglądałam jakis czas
Ja często jak już coś oglądam to patrzę ile osób to też obserwuje i wtedy czasami widać rzeczywiście czy ludzie tam kupują i polecają