ja smarje dentinoxem ale psikam też dentoseptem jak widzę potrzebę.
A czy dentinox nie został wycofany już
Miśka chwilowo go nie było, ale już go można dostać w aptekach internetowych.
Widzę ale cena chyba x2
Chyba trzeba skład porównać czy ta lidokaina lub inny znieczulający nie występuje
Miśka Pyśka leki poszły w górę od nowego roku....
wszystko poszło w górę!
nic nie mówcie o lekach ja jestem przed wypisem recepty leków dla córki i aż sie boje;( przed Świetami wykupywałam leki dla siebie na ciśnienie i też wczesniej płaciłam gorsze tak teraz prawie 70zł ;( chyba po prosze o jakies inne tańsze zamienniki dla mnie;)
dentinox dalej jest tylko jakiś moment go nie było. Nie wiem ile wcześniej kosztował, ale ja płaciłam ostatnio za niego 24zł, a na doz.pl był za 18 z hakiem
Ja też podobnie za niego placilam ale jeszcE przed świętami zamawialam ;)
Ja go jeszcze nie mam. Mam Calgel i przy ząbkowaniu zobaczymy jak się będzie sprawdzał. Najwyżej wtedy skoczę po dentinox.
Ja tak strasznie długo wyczekiwanym tych ząbków bo pierwszy pojawił się w wieku 14 miesięcy teraz idzie jeden za drugim i ja nawet nie wiem kiedy. Mam żel Ale w ogóle go nie używam. Córka bardzo dobrze znosi ząbkowanie. Było kilka takich nocy że córka gorzej Spała Ale chyba z tym do tego przyzwyczajona bo moja córka należy do tych dzieci które często się budzą w nocy i tak jest już od pierwszych dni
Xyz lubie takie leki które działają majac je jedynie w szafce ;) taki straszak na bol;)
No właśnie :D wiadomo że warto zawsze coś mieć w apteczce ale lepiej w tym przypadku żeby się zmarnowało :)
ja też z\jestem przygotowana w te leki które mogą się przydać a są na receptę. ostatnio zakupiłam kidofen i pyralginę w kroplach. lepiej niech będą
Zawsze lepiej mieć niż się marwtić jak się cos wydarzy...
AgataAr ja też przygotowana ale bardziej mi chodzi o ceny w Aptekach stacjonarnych
ja lubię coś mieć zawsze czy na kaszel czy takie podstawowe leki, zamawiam je przez internet więc taniej wychodzi.
Ja tydzień temu normalnie dentinox w aptece kupiłam. Dałam jakoś 20 zł. Dostępny od ręki.
Xyz liczę na to że i u nas maluch łatwo przejdzie ząbkowanie, ale żel na wszelki wypadek mamy :)
My właśnie zaczynamy etap ząbkowania niestety w czasie gdy synek ma potwierdzony Covid jest naprawdę bardzo ciężko paniczny krzyk ale już po 3 dniu jest na wierzchu ząbek tylko nie na dole a na górze .Pomogły nam czopki Eferalgan na przemian z Nurofen forte i dodatkowo maść na dziąsła Dentonix N. Mam 3 synów nastoletnich i przy nich nie wiedziałam kiedy wychodziły ząbki bo przrchodzili ząbkowanie bezobjawowo lecz teraz dopiero się zaczyna u 4 synka i już wiem co inne mamy mają na myśli mówiąc co na ząbkowanie :(. Pozdrawiamy wszystkich i wasze porady weźmiemy sobie do siebie aby przy kolejnych ząbkach było lżej.